- لایسنس OEM چه نوع لایسنسی هست و چه ویژگی هایی دارد؟
لایسنس های OEM عمدتا برای شرکت های سخت افزاری ارائه می گردد و این لایسنس ها به طور رسمی از طرف وبسایت رسمی ارائه نمی شود. ویژگی این لایسنس ها : به قطعات سخت افزاری حساس هستند / قابل انتقال نیستند / مدت زمان فعال سازی محدودی دارند / لایسنس فعال شده به دست شما می رسه، شما چه استفاده بکنید و چه استفاده نکنید از اعتبار لایسنس شما کاسته می شه. البته لازم به ذکر هست که لایسنس های شرکت مایکروسافت به صورت نامحدود صادر می شود. نمونه واقعی این لایسنس ها، ویندوزهای اصل و قانونی رویه لپ تاپ ها موجود در بازار می باشد، یعنی شما اگر لپ تاپی رو از بازار خریداری می کنید و لپ تاپ رو به شما با عنوان ویندوز سون اصل ارائه می کنند، دقیقا همین نوع لایسنس ها هستند.
- آیا شما پکیج یا سی دی برای ما ارسال می کنید؟
خیر، ما هیچ گونه پکیج، سی دی و یا دی وی دی برای شما ارسال نمی کنیم. تنها یک کد لایسنس + لینک دانلود نرم افزار از سایت سازنده به ایمیل شما ارسال می شه.
- چه تضمینی وجود داره که لایسنس ها اصل باشه؟
این لایسنس ها ما از شرکت های خارجی تهیه می کنیم و در صورت بروز مشکل، تعویض خواهند شد. لازم به ذکر هست که لایسنس ها تنها به مدت یک سال گارانتی می شوند. همچنین وبسایت میهن لایسنس دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد.
- چرا قیمت ها شما نسبت به وبسایت سازنده پایین تر هست؟
همونطور که خدمتتون در بالا توضیح دادم، لایسنس ها از نوع OEM هستند و با تعداد بالا توسط شرکت سازنده صادر می شوند.
- آیا من می تونم لایسنس رو در وبسایت سازنده نرم افزار در اکانت خودم ثبت کنم؟
خیر، همونطور که خدمتتون گفتم این لایسنس ها به نام شرکت های سخت افزاری ارائه می شه و امکان ثبت لایسنس در سایت ارائه دهنده نرم افزار نمی باشد.