درود
دوستان زمان نصب vcenter بر روی سرور 2008 64بیتی بعد از نصب نرم افزار های پیش نیاز موقع نصب خود vcenter یه قسمتی رو میگه چک کن که هر کار کردم نتونستم متوجه بشم باید اینجا چیکار کرد !
دوستان که این موضوع رو میدونن ممنون می شم کمک کنند.
یه عکس از اون قسمت ضمیمه میکنم
یکبار اناینستالکنید مجدد نصبش کنیدپسوردهم اول توی یک فایل تکست سیو کنید که بعد موقع نصب همون مستقم کپی پست کنیدکه دیگه حداقل از نظر صحت پسورد خیالتون راحت باشه و درمراحل بعدکه پسورد میخواد همون کپی پست کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
یکبار اناینستالکنید مجدد نصبش کنیدپسوردهم اول توی یک فایل تکست سیو کنید که بعد موقع نصب همون مستقم کپی پست کنیدکه دیگه حداقل از نظر صحت پسورد خیالتون راحت باشه و درمراحل بعدکه پسورد میخواد همون کپی پست کنید
الان اگر بخوام که کلا پاک کنم همه ورژن های sql 2008 رو پاک کنم درسته ؟
از اول شروع به نصب نرم افزار های تابع و خودش کنم ؟
همون برنامه sso را ان اینستال کنید خودش اس کیوال و موارد دیگر که نصب کرده حذف میکنه اتوماتیک بعداز حذف یکبار ویندوز ریستارت کنید بعد مجدد نصب کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید