نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
طبق تجربه ای که دارم:
از پلیس سایبری با بنده تماس گرفتند و با لحن خیلی خیلی محترمانه و دوستانه گفتند باید بیای تهران یک مشکل پیش اومده...
خیلی فکر کردم ولی مشکلی به ذهنم نرسید!
وقتی رفتم از اون لحن دوستانه خبری نبود. وقتی (آقای ... همان شخصی که با من در تماس بود) لپ تاپ رو دید گفت به به لپ تاپ هم آوردی باز کن ببینم چی توش داری... ( که من نذاشتم ببینه) حتی وقتی نگاشون می کردم می گفتند نگاه نکن!
بی احترامی های لفظی دیگری هم کردند که اینجا نمی نویسم. (همون آقایی که یکم هیکل ورزیده ای داره)
برگه ای که روی میز بود خوندم اسم یک سایت رو دیدم و متوجه شدم که مشکل چیه. اون سایت یکی از مشتریان ما بود که با فروش کارت شارژ جعلی و شبیه سازی صفحه بانک کلاه برداری می کرد
خلاصه اون روز کار ما نشد برگشتیم
چند روز بعد دوباره رفتم برای پیگیری، اونجا گفتند که مامور پرونده نیست برو یه روز دیگه بیا... رفتم پیش سرهنگ و گفتم که برای دادن چند تا آی پی اینقدر باید معطل بشم؟
جناب سرهنگ انسان بسیار بسیار خوب و مهربونی بود (چهرشون مثل یکی از بازیگران سینما هستند! که اسمشون رو نمی دونم)
دستور دادند سریع از آی پی ها و تاریخ پرداخت های صاحب سایت پرینت گرفتم و بهشون دادم تمام شد رفت!
کل کاری که اون روز باید انجام می شد همین خط آخری (بالا) بود
----------------------------------------------------------------
بعد از اون جریان چندین بار تماس گرفتند برای استعلام آی پی، مثلا برای شخصی که آدرس ایمیل یکی از دانشگاه ها را شبیه سازی کرده و در حال سوء استفاده بود. که بسیار با احترام برخورد کردند و تلفنی یا با ایمیل و فکس مشکل را حل کردیم. (فقط مامور پرونده، آقایی که توهین کرد و یک نفر دیگه که لرستانی بود و می گفت نگاه نکن کمی دلخوری ایجاد کردند)