نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مشکل با vps ایرانی سرور پارس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

14 میزبانی شده بر روی فلاپی درایو! : vps ایرانی "سرور پارس"

سلام خدمت دوستان
    امیدوارم در این انجمن جایی باشه که بشه تجربیات خودمون با یک شرکت هاستینگ را در اختیار دوستان قرار بدیم
    و به دلیل اسپانسر بودن شرکت مزبور این پست حذف نشه.

خوب به هر حال خیلی ها قبل از خرید سرویس دوست دارن گشتی بزنن و از تجربه دیگران با سرویس دهنده با خبر شن
    بنده حدود سه هفته ای میشه که با شرکت سرورپارس و طی همین بنرهای تبلیغات بالای تالار آشنا شدم و یک VPS ویندوز (افرانت) از این شرکت گرفتم اما شاید فقط یک سوم این مدت سرور مجازی این شرکت برای من و مشتریانم قابل استفاده بود!!!

من میخوام اینجا نادرترین سرویس مجازی ویندوز طی شش سال تجربه هاستینگ خودم را معرفی کنم

«سرور مجازی ویندوز (میزبانی در ایران) شرکت سرورپارس»

• سرعت خواندن و نوشتن: حداکثر 100 کیلوبایت بر ثانیه! (باور کنید به چشم خویشتن دیدم 45 دقیقه طول کشید تا ویندوزبالا بیاد و آخرش هم مجبور شدم دستور ریست مجدد صادر کنم)
    • سرعت دانلود از اینترنت (و نه اینترانت) : حداکثر 350 کیلوبایت بر ثانیه (اگر هارد دیسک سرور اصلی اجازه دهد!)
    • سرعت پاسخ گویی به تیکت ها : معمولا طی دو ساعت اما رفع مشکل پس از حداقل سه روز و آنهم با تماس تلفنی و انتقال قسمت کمی از ناسزاهای مشتریان خود به ایشان

به اعتقاد بنده به جای خرید سرور مجازی ویندوز (میزبانی شده در ایران)، صرف وقت برای ستاپ نرم افزارها و کنترل پانل، انتقال فایلها و دیتابیس مشتریان، شنیدن ناسزا از مشتریان، انتظارهای بی نتیجه برای حل شدن مشکل و رفاه اعصاب و آرامش خود بهتر است از سرور مجازی خارجی با پشتیبانی واقعا 24x7 استفاده کنید.

والسلام
    ویرایش توسط Asan : October 15th, 2012 در ساعت 14:04

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)