نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: درخواست نویسنده همراه با حقوق

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AriyaDownload آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,385
    تشکر تشکر شده 
    1,059
    تشکر شده در
    667 پست

5 درخواست نویسنده همراه با حقوق

سلام
    به چند نویسنده در بخش های زیر نیاز داریم، بر اساس نحوه کار نویسنده حقوق براش در نظر گرفته می شه :

1. بخش تفریحی سایت به آدرس (لینک) ==> دو نویسنده / حداقل تعداد پست در روز 2 تا و حداکثر 5 پست / حداقل دستمزد 300 تومن برای هر پست
    2. بخش دانلود سایت به آدرس (لینک) ==> دو نویسنده / حداقل تعداد پست در روز یکی و حداکثر 3 پست / حداقل دستمزد 800 تومن بابت هر پست
    3. بخش مالتی مدیا سایت به آدرس (لینک) ==> یک نویسنده / حداقل تعداد پست در روز یکی و حداکثر 3 پست / حداقل دستمزد 1100 تومن بابت هر پست
    4. بخش بازی سایت به آدرس (لینک) ==> یک نویسنده / حداقل تعداد پست در روز یکی و حداکثر 3 پست / حداقل دستمزد 1100 تومن بابت هر پست
    5. بخش موبایل سایت به آدرس (لینک) ==> یک نویسنده / حداقل تعداد پست در روز یکی و حداکثر 3 پست / حداقل دستمزد 600 تومن بابت هر پست

جمعا به 7 نویسنده نیاز داریم.

شرایط :
    • آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس - اف تی پی - کار با وی پی اس (وی پی اس در اختیار نویسنده قرار خواهد گرفت)
    • توانایی ترجمه روان و سلیس متون انگلیسی (پست هایی که در سایت باید ارسال بشه، اختصاصی باشه و در صورت مشاهده کپی برای بار اول اخطار و در صورت تکرار یوزرش مسدود می شه) / سایت منبع در اختیار نویسنده قرار داده می شه
    • در ارسال پست به نکات سئو باید توجه کنید.
    • در هر پست ارسالی (غیر از بخش تفریحی) نویسنده باید علاوه بر قرار دادن عکس باکس نرم افزار باید حداقل یک عکس و حداکثر سه عکس از نرم افزار به عنوان اسکرین شات در سایت قرار بده.
    • علاوه بر ارائه لینک مستقیم، درج لینک غیرمستقیم هم الزامی هست.
    • تمامی پست ها توسط مدیریت تایید می شه.
    • دستمزد رو هم آخر هر هفته در صورت درخواست نویسنده، تسویه حساب می شه.
    • در پایان هم خدمت دوستان این مورد رو لازم می دونم بگم که روزمه و داشتن نمونه کار برامون اهمیت چندانی نداره، مهم دانش و اطلاعاتتون هست. (هر چند که این اطلاعات و دانش هم معمولا از طریق فعالیت به دست می یاد) - با این حال دوستانی که روزمه دارند در اولویت هستند.
    • این تاپیک در سه انجمن دیگه هم ارسال شده، پس دوستانی که تمایل دارن. درخواست هاشون رو زودتر برای ما ارسال کنن.
    • اگر سوالی دارید در خدمت هستم. همچنین آموزشی مختصر جهت ارسال پست در سایت به نویسنده آموزش داده خواهد شد.
    • دوستانی که تمایل دارند نویسنده بشن، می تونن در همین تاپیک اطلاع بدند و یا پ خ برای من ارسال کنن.

با احترام
    مدیریت گروه نرم افزاری آریا دانلود

2. تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)