-
October 2nd, 2012, 19:20
عضو جدید
یه طراح لوگو حرفهای میخوام
سلام دوستان
همونطور که گفتم، یه لوگو واقعاً حرفهای میخوام، تا حالا به چند نفر که دادم، واسهٔ من لوگو بچه کوچولو درست کردن، انگار میخوام سایت گیم بچه بزنم :د
خواهشاً یه کار حرفی میخوام، سایت و ایمیل ندین چون حوصله ندارم ایمیل بدم ۲ روز دیگه ج بدین
من تو یاهو ۲۴ ساعت هستم، و اونایی که میتونن انجام بدن، همین حالا، چون عجله دارم، لطفا به یاهو من پیام بدن، هزینهشم هرچی باشه میدم
ID: fati.website
با تشکر
-
-
October 2nd, 2012 19:20
# ADS
-
October 2nd, 2012, 21:57
عضو جدید
پاسخ : یه طراح لوگو حرفهای میخوام
75% ro khodam tarahi kardam bekhoda
kasi nabod ?
-
-
October 2nd, 2012, 22:50
عضو انجمن
سلام،
پارسینا وب
میتونید از طریق سایت درخواستتون رو ارسال کنید.
-
-
October 2nd, 2012, 23:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
سلام دوستان
همونطور که گفتم، یه لوگو واقعاً حرفهای میخوام، تا حالا به چند نفر که دادم، واسهٔ من لوگو بچه کوچولو درست کردن، انگار میخوام سایت گیم بچه بزنم :د
خواهشاً یه کار حرفی میخوام، سایت و ایمیل ندین چون حوصله ندارم ایمیل بدم ۲ روز دیگه ج بدین
من تو یاهو ۲۴ ساعت هستم، و اونایی که میتونن انجام بدن، همین حالا، چون عجله دارم، لطفا به یاهو من پیام بدن، هزینهشم هرچی باشه میدم
ID: fati.website
با تشکر
طرز فکر شما غلطه، لوگوی حرفه ای وقت می خواد، تفکر می خواد، همچنین پول حرفه ای می خواد. لوگو یعنی برند، یعنی معرف شما. ساده نگیرید و براش وقت بگذارید.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 00:14
عضو جدید
من پیشنهاد میکنم . فعلا همینجوری جلو برید . هروقت بازدهی درامد سایت یا کارتون خوب شد .یک هزینه خوب کنید و یک لوگو بدین براتون طراحی کنن .وگرنه با بودجه پایین چیزی درست حسابی گیرتون نمی یاد و فقط پولتون هدر شده . طراحی لوگوی حرفه ای حداقل 400 هزار تا 1 میلیون تومان هزینه داره . بعد هم اول براتون اتود اولیه میزنن بعد تایید شد رنگبندی اجرا میشه و اخر سرهم طرح نهایی.بعد هم مشخص کنید لوگو میخواهید یا ارم .ایندو باهم فرق دارند.
-
تعداد تشکر ها از saman19-6 به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 09:35
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی بنده هم طراحی اختصاصی انجام میدم در صورت تمایل با ایدی یاهوی بنده در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت info.p30pdf
-
-
October 3rd, 2012, 20:56
عضو جدید
hanoz kasi ke mikhamo peyda nakardam
-
-
October 3rd, 2012, 21:54
دوست عزیز در یاهو بهاتون تماس گرفتیم
-
-
October 4th, 2012, 15:59
عضو جدید
kheilia tamas gereftan nemidonam kodomi hastin :D
ama onai ke edea mikardan natonestan vaghan ke !!!
age pole pish midadameshon hala bayad....
-
-
October 4th, 2012, 19:43
ویرایش توسط p30pdf : October 4th, 2012 در ساعت 19:47
-
تعداد تشکر ها ازp30pdf به دلیل پست مفید