plz baram ham geymat bedin
darzem mikham amadeye amade bashe
v tamam kamal mikham
hamchenin begin ke haddaksar be chan nafar mitunam befrusham ke khub ham kar kone
mer30
plz baram ham geymat bedin
darzem mikham amadeye amade bashe
v tamam kamal mikham
hamchenin begin ke haddaksar be chan nafar mitunam befrusham ke khub ham kar kone
mer30
سلام دوست عزیز.
شما باید ابتدا مشخص کنید که می خواید وی پی اس تون ویندوز باشه یا لینوکس.
بنده می تونم هر دوی ای وی پس اس ها رو براتون سرویس دهی کنم.
فیمت ها از ماهانه 20000 تومان به بالاست. تعداد یوزرهای قابل ساپورت نامحدود می باشند.
http://Ground.iR
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
بله من هم فکر می کنم شما بایستی ابتدا تصمیم بگیرید که vps ویندوز می خواهید یا لینوکس
با تشکر
بنده نيز ميتونم بهتون ارائه كنم
سرويس مورد نظرتون را اعلاك كنيد تا قيمت بدم خدمتتون
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام
البته من فکر می کنم که برای راه انداختن VPN از طریق VPS شاید راه حل وی پی اس Windows بهتر باشد . البته باز هم شما خودتان بررسی کنید و خبر بدهید.
با تشکر
100 %
6 گيگ هارد
512 رم
ماهانه 30.000
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
نرم افزار IBSng تقریباً یکی از بهترین نرم افزار ها برای مدیریت مالی و accounting کاربران هست. در حال حاضر تعداد خیلی زیادی از ISP ها و همچنین ارائه دهندگان ADSL از این نرم افزار استفاده می کنن. البته استفاده از این نرم افزار برای ارائه VPN تنها نمایش دهنده بخش بسیار کوچکی از توانمندی های این نرم افزار هست.
مثلاً برای سیستم ارائه VPN در این نرم افزار امکان تعریف اکانت بر اساس هر یک از موارد زیر ممکنه :
1. ماهانه
2. ساعتی
3. حجمی
4. بر اساس ساعت و روز ( با تعرفه قیمت متفاوت )
5. اتصال به گذرگاه ارسال SMS
و خیلی چیزای دیگه
پیشنهاد می کنم حتماً تستش کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)