سلام من از سایت intodns.com گزارش وضع دامینم رو گرفتم در بعضی موارد مشکلی نیست و در بعضی موارد دارای مشکلاتی هست و یا استاندارد هایی رعایت نشده و بنده تجربه ندارم . می خواستم از دوستان کمک بگیرم بنده می خوام ساده ترین مسئله هم حل بشه و تمامی موارد بدون مشکل و سبز رنگ بشه . حالا این مورد در مشکل کار من هست و یا در مورد رعایت نکردن استاندارد می خوام استاندارد هم رعایت بشه . از تمامی دوستان ممنون می شم راهنمایی کنند بنده رو . مرسی .
این بخش از گزارش علامت تعجب ابی رنگ هستش چطور می تونم سبزش کنم و تائد بشه و حل بشه ممنونم .
این قسمت هم مثل قسمت بالایی دارای علامت ابی رنگ هستشکد:Domain NS records
این بخش ازگزارش دارای علامن زرد رنگ است و تذکر داده است و متن ارور هم به شرح زیر هستشکد:NS records from your nameservers
ارور زیر هم ارور زرد رنگ ارور تذکر هستش با متن ارور زیرکد:Different subnetsکد:WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets
این قسمت دارای ارور ابی رنگ هستشکد:Different autonomous systemsکد:WARNING: Single point of failure
این بخش هم دارای ارور تذکر است ارور زرد رنگکد:SOA record
این بخش از گزارش ارور ابی رنگ می دهکد:SOA EXPIRE
این بخش هم ارور ابی رنگ می دهکد:MX Records
این بخش از گزارش هم با ارور ابی رنگ مواجه شدم .کد:Number of MX records
ممنونم از تمامی دوستان پیشاپیش . اگر ممکن هست راه حل ها رو بیا کنید . و گزارش کامل لینکش موجود هست ممنونم .کد:WWW A Record
کد:http://www.intodns.com/apex-groups.com