-
September 11th, 2012, 00:57
شکایت از هاست
سلام دوستان.
یکی از گروه های دانشگاه تهران 2 سال پیش یه سایت راه اندازی کرد و منم شدم مسئولش.ما این سایتو از شاتل هاست خرید به خیالمون معروف بود و شاید خدمات بهتری ارائه بده.البته بگم بعد اول روی یه سرور دیگه بود بعد به شاتل هاست انتقال دادیم.
خلاصه، الان روی شاتل هاسته اما هر روز دارن سایتو می بندن و شده مایه درد سر واسه من که مسئول سایتم.بهونشونم اینه که مصرف سایت بالاست و فشار میاره.ازشون میپرسم میگن زیادی آپلود می کنی ( خنده داره نه!!! هاست نا محدود بگیری بعد نذارن آپلود کنی! ) به وردپرس هم گیر دادن که زیادی پست میذاری!!!! جالبتر اینه که می گن چرا 2 تا دامین روش گذاشتین!!!
من دیگه خسته شدم و می خوام مشکلو از طریق مسئولین دانشگاه پیگیری کنیم وشکایت کنیم که چرا هر روز سایتو می بندن.اما باز احتمالا خودم باید برم دنبال کاراش، می خواستم راهنماییم کنید که مراحلش چطوره، قسمت جرائم یارانه ای برم شکایت کنم چقدر طول میکشه مشکل حل بشه؟!!!
-
-
September 11th, 2012 00:57
# ADS
-
September 11th, 2012, 01:00
پاسخ : شکایت از هاست
عزیز جرایم رایانه ای زیر کلاه برداری های هرمی توی نت کار نمیکنه...
شما قوانین شاتل هاست رو بخونید
-
-
September 11th, 2012, 10:21
عضو انجمن
دوست عزیز اول قوانین جایی که ازش هاست گرفتید رو مطالعه کنید اگر که در مورد بسته شدن سایت حق با آنها بود منتقل کنید /دیگه این که چیز سختی نیست که حتما باید همونجا باشید و شکایت کنید که به کجا برسید ؟نهایت میگن خوش اومدی!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
September 11th, 2012, 10:23
عضو انجمن
به جای شکایت و رفتن راه های دراز تخلیه کن و از مرکز دیگری تهیه کن
-
-
September 16th, 2012, 16:27
-
-
September 16th, 2012, 16:48
-
-
September 16th, 2012, 17:19

نوشته اصلی توسط
shytonak
سلام دوستان.
یکی از گروه های دانشگاه تهران 2 سال پیش یه سایت راه اندازی کرد و منم شدم مسئولش.ما این سایتو از شاتل هاست خرید به خیالمون معروف بود و شاید خدمات بهتری ارائه بده.البته بگم بعد اول روی یه سرور دیگه بود بعد به شاتل هاست انتقال دادیم.
خلاصه، الان روی شاتل هاسته اما هر روز دارن سایتو می بندن و شده مایه درد سر واسه من که مسئول سایتم.بهونشونم اینه که مصرف سایت بالاست و فشار میاره.ازشون میپرسم میگن زیادی آپلود می کنی ( خنده داره نه!!! هاست نا محدود بگیری بعد نذارن آپلود کنی! ) به وردپرس هم گیر دادن که زیادی پست میذاری!!!! جالبتر اینه که می گن چرا 2 تا دامین روش گذاشتین!!!
من دیگه خسته شدم و می خوام مشکلو از طریق مسئولین دانشگاه پیگیری کنیم وشکایت کنیم که چرا هر روز سایتو می بندن.اما باز احتمالا خودم باید برم دنبال کاراش، می خواستم راهنماییم کنید که مراحلش چطوره، قسمت جرائم یارانه ای برم شکایت کنم چقدر طول میکشه مشکل حل بشه؟!!!
خب عزیز من مصرف سایتتون بالاست و امکان میزبانی سایتتون رو ندارند
می تونید از هاست دی ال بگیرید که سایتها با مصرف خیلی بالا رو هم میزبانی می کنند
2- از منابع اختصاصی مثل سرور مجازی یا اختصاصی استفاده نمایید
-
-
September 16th, 2012, 18:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shytonak
سلام دوستان.
به نظرم مشکل اول از طرف خودتون بوده. مگه میشه یه چیز نا محدود رو با قیمت محدود ارائه بدن؟
-
-
September 16th, 2012, 19:42

نوشته اصلی توسط
parsspace
به نظرم مشکل اول از طرف خودتون بوده. مگه میشه یه چیز نا محدود رو با قیمت محدود ارائه بدن؟
پس بزرگترین هاستینگ های جهان جاست هاست ، بلو هاست و هاست گیتور ( در مجموع با بیش از یک میلیون مشتری ! ) و بزرگترین شرکت هاستینگ ایران ، ایران سرور برگ چغندرن ؟
-
-
September 16th, 2012, 19:54
عضو انجمن
من وقتی به شما بگم یه خونه ۱۰۰۰ متری تو پاسداران دارم که ۱۰ میلیون میفروشم سریعا شک میکنید و از خریدش منصرف میشید. در حالی که وقتی بهتون میگم هاستینگم پهنای باندش نا محدوده سریعا تصمیم به خرید میگیرید. هر سروری یه مقدار محدود پهنای باند داره و هزینه هر ترابایت پهنای باند اضافی حدود ۶ یورو هست که به پول ما میشه نزدیک ۲۰ هزار تومن. پس خود سرور ها هم پهنای باند نامحدود ندارند.
این تکنیکیه که جهت گول زدن مشتری به کار میره. روز اول به شما میگن نامحدود. وقتی مشتری میشید در اوایل کار که استفاده چندانی ندارید. وقتی هم سایتتون بزرگ شد و به اینجا رسید که شما هستید یا ازتون طلب پول بیشتر میکنن یا میگن خوش آمدید.
-