-
August 26th, 2012, 16:09
عضو جدید
سوال در مورد ست کردن آپلود سنتر با vps !
دوستان یه سوالی در مورد vps دارم عزیزانی که هاستینگ دارن لطفا فقط جواب بدید و تبلیغات نکنید اگه شد بعدا خودم بهتون پ.خ میدم .
من میخوام سابدامین آپلود سنترمو رو vps ست کنم طوری که مثلا کاربری از آپلود سنتر فایل یا عکسی رو آپلود میکنه تو یه درایو توی vps سیو شه و به صورت عادی تو آپلود سنتر لینکش قابل استفاده باشه .
نمیخوام با دانلود منیجر از وی پی اس دانلود و آپلود و اینکارا رو بکنم فقط به صورت عادی آپلود شه و لینک بده مثل همه آپلود سنتر ها
خواستم بدونم آیا همچین کاری ممکنه ؟ اگه ممکنه لطفا بگید اگرم نیست بگید که تکلیفمون مشخص شه .
پیشاپیش ممنون
-
-
August 26th, 2012 16:09
# ADS
-
August 26th, 2012, 16:19
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد ست کردن آپلود سنتر با vps !
سلام
می تونید روی vps دایرکت ادمین یا سی پنل نصب کنید بعدش روی اون یک اسکریپت آپلود سنتر نصب کنید به دایرکت ادمین یا سی پنل هم آدرس ساب دامین تون رو معرفی می کنید.کار راحتیه از لحاظ شدن می شه.
-
-
August 26th, 2012, 18:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
می تونید روی vps دایرکت ادمین یا سی پنل نصب کنید بعدش روی اون یک اسکریپت آپلود سنتر نصب کنید به دایرکت ادمین یا سی پنل هم آدرس ساب دامین تون رو معرفی می کنید.کار راحتیه از لحاظ شدن می شه.
قبل از هرچیز بگم من وی پی اس ویندوز منظورم بود .
والا من که ازینا سر در نمیارم باید هاستینگ خودش زحمتشو بکشه . احیانا اگه کسی وی پی اس با سرعت بالا و ارزونم داره خوشحال میشم بگه رم حد اقل 256 میخوام .
ممنون
گفتن با wampserver تو ویندوز میشه اسکریپتو بالا آورد درسته ؟
ویرایش توسط parsneshan : August 26th, 2012 در ساعت 18:53
-
-
August 26th, 2012, 19:25
عضو انجمن
شما میتونی ومپسرور یا .... نصب کنی تا اسکریپت اپلود سنتر رو با اون بالا بیاری و بعد ساب دامنه رو با a رکورد روی اون قرار بدی
-
-
August 26th, 2012, 19:41
عضو جدید
مرسی دوست من پس ظاهرا حله و میشه حالا به نظر شما بخوام یه آپ سنتر با میزان آپلود کم ( فعلا روزانه نهایتا ده مگابایت ) روش نصب کنم در کنارش س.ا.ک.س و http.s بدم رم چند مناسبه ؟ از دوستان پرسیدم گفتن 256 کافیه اما بعضیا میگن هنگ میکنه و یک گیگ بخر موندم چیکار کنم ؟!
-