نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: هاست دانلود مردونه!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض هاست دانلود مردونه!!

باسلام و عرض خسته نباشید به همه!
    اگه سایت هایی مانند p30download و asandownload و softgozar رو دیده باشیده معمولا قسمتی دارند به نام لینک مستقیم! که برنامه ای که رو سایته با سرعت واقعا خوبی میشه ازش دانلود کرد و سرعت معمولا ثابت است(در اصل به نظر می رسه انگار مهم نیست چند نفر دارن همزمان دانلود می کنند) خوب من هم می خوام یکی از این سایت ها راه بندازم، سایتم روی هاست دیگری قرار خواهد داشت و میخوام لینک مستقیم ها روی یک هاست دیگه باشه و دانلود کاربر با یک کلیک شروع بشه!! من زیاد آشنایی ندارم (اصلا ندارم) نمی دونم به دیتابیس نیاز داره یا نه (که البته فکر کنم نیاز نداره) فقط یه دامنه روش ست کنم و فایل ها رو آپلود کنم لینکشو بذارم و همین. سایت های فوق مثلا برنامه های 2 سال پیششون هم هنوز لینک مستقیم داره، که البته من نمی دونم اون ها دارند چه هزینه ای پرداخت می کنند، و من فکر کنم بتونم لینک مستقیم رو برای مثلا 3 تا 4 ماه فعال بذارم و بعد فقط رپیدشیر بمونه! خوب حالا با یه نگاه به این سایت ها فکر کنم اساتید بتونن حدس بزنن چه فضایی لازم دارم و راهنمایی های لازم رو بمن بکنن!
    حالا می ریم سره مردونه بودنش
    خوب بنده طبق تحقیقات اولیه مطلع شدم بعضی از عزیزان یک دوستان خوبی هستن انقدر خوب که در ابتدا قیمت های زیر بازاری میدن ، بعد از اینکه ببینن دنلود ها زیاد شد یا سایت طرفدار پیدا کرد (از روی علاقه و دوستی شونه فکر کنم!!) می گن خوب حالا داره به سرور ما فشار می یاد! یا فلان مقدار می ریزی به حساب یا ماهم به همین بهانه دوستانه سایتو میاریم پایین
    خوب زیاد حرف زدم ، منظوره من این بود این عزیزانی که با این قصد های دوستانه میان جلو ، بهتره اصلا جلو نیان!! خواهشن!! دوستی ها باشه برا بد!!!
    خوب اگه کسی یه راهنمایی کنه ممنون می شم!
    موفق و پیروز باشید

2. تعداد تشکر ها ازejhost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)