دوستان من می خواستم یه سایت بالا بیارم و قالب همه سایت های ایرانی را به صورت رایگان برای دانلود بگذارم
به نظرتون این کار باعث پیشرفت سایت های ایرانی میشه ؟ و جلو کلاهبرداری ها را می گیره؟
نظر خودتون بگید چون برام مهم هست
دوستان من می خواستم یه سایت بالا بیارم و قالب همه سایت های ایرانی را به صورت رایگان برای دانلود بگذارم
به نظرتون این کار باعث پیشرفت سایت های ایرانی میشه ؟ و جلو کلاهبرداری ها را می گیره؟
نظر خودتون بگید چون برام مهم هست
من این کارو کردم
بعد از یک مدت پشیمون شدم
بستم سایتو
یکی دیگم بود دوستم بود
www.temprip.com
اینو وی بی ایران هک کرد بعدش دیگه بالا نیاورد سایتشو
دوست عزیز ؛
از حرفم ناراحت نشید
ولی مثه این میمونه بگم من میخوام برم ماشین مردم رو ب***م تا دیگه ***ی نباشه که ماشینشون رو ب***ه !
موفق باشید
حرف شما درسته اما الان خیلی از سایت ها دارن قالب سایت ها را می فروشن و درامد ها بالایی از این راه کسب کردن
بعد من این قالب ها را نمی خوام خودم استفاده کنم که سودی هم واسه من نداره فقط هدفم اینکه جلوی این کلاهبرداری ها را بگیرم
تا هر کسی به خودش اجازه نده این کارا را بکنه
البته این مطمئن نیستم واسه همین تو انجمن مطرح کردم تا اساتید نظر بدن و به یه نتیجه درستی برسیم
راستی کسانی که می تونن تو این زمینه کمک کنن پ خ بدن
ویرایش توسط baham : August 18th, 2012 در ساعت 18:29
آخر عاقبت اینجور سایتها شما رو میبره آب خنک!! بالاخره وسط این سایتها یکی هست که جوگیر بشه و شکایت کنه و کارتون رو به برو بچ بالا بسپاره!!
دوست عزیز
شما این کارو نکن
کسی که می خواد بخره باید تحقیق کنه
به نظر من این کار قانون کپی رایت رو نقص میکنه. البته توی ایران به این قانون توجه ی نمیشه اما ما خودمون حداقل عمل کنیم
یعنی شما میخواید قالب سایتها رو ریپ کنید رایگان بذاری واسه ملت ؟
اگه اینجوره اون خط آخر صفحه سایت منو بخون
کارگاه رضا
این کار شما از لحاظ اخلاقی، شرعی، قانونی و هر چی فکرشو بکنی مشکل داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)