سلام دوستان عزیز
یک نفر اومده دامین .com اسم منو ثبت کرده
هرچی هم بهش میگم حاضر نیست دامین را پس بده یا حتی بفروشه
همه پسوند های دیگش دست خودمه
کسی میدونه چیجوری میتونم .com شو پس بگیرم؟
اگه کسی میتونه پس بگیره لطفاً راهتمایی کنید
مرسی
سلام دوستان عزیز
یک نفر اومده دامین .com اسم منو ثبت کرده
هرچی هم بهش میگم حاضر نیست دامین را پس بده یا حتی بفروشه
همه پسوند های دیگش دست خودمه
کسی میدونه چیجوری میتونم .com شو پس بگیرم؟
اگه کسی میتونه پس بگیره لطفاً راهتمایی کنید
مرسی
سلام
فقط باید شرکت ثبت شده خارجی به همراه registred trademark داشته باشید تا بتوانید با شکایت رسمی دامنه رو پس بگیرید در غیر این صورت هیچ راهی وجود نداره.
فکر نمیکنم راهی باشه..
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
دوست عزیز کوتاهی از شما بوده که دومینو ثبت نکردید و جز مذاکره هیچ راه دیگه نیست
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
دوست عزیز اگر دامین آزاد شده یکی ثبت کرده مشکل از طرف شماست و حق با خریدار جدید هست .
فقط در صورتی که registered trademark بین المللی باشید می تونید شکایت کنید ...
دوست عزیز این کار ***ی نیست. عنوان تاپیکتون کلا اشتباه هست شما کوتاهی کردید و دامنه را ثبت نکردید یکی دیگه ثبت کرده بر فرض مثال شما تو یه کوچه همه خونه هاش را خریدی یکیش ماله یکی دیگه هست نمیشه بهش گفت *** ! اگه کسی که دامنه را خریده قصد فروشش را داشته باشه می تونید ازش بخرید اگه نه هیچ راهی وجود نداره
در تایید فرمایشات دوستان کوتاهی از خود شما بوده و این کار ***ی نیست. هرکس حق داره دامنه شما رو با هر پسوندی ثبت کنه و در ایران امکان شکایت و پس گرفتن دامنه از این روش اصلا وجود نداره (یعنی قانونی ثبت نشده هنوز)
بهترین راه اینه که اگه واقعا به دامنه نیاز داری با مذاکره موضوع رو حل کنی وگرنه باید بیخیالش بشی
موفق باشی
فروش دامنه Peyam.ir و B3da.ir
در تایید دوباره دوستان بگم که این کار ***ی نیست شما باید منتظر باشین تا دامنه یا ازاد بشه که احتمالا نمیگزاره که بشه و یا اینکه بخرینش
من یک دامنه .ir میخواستم بخرم هر کاری کردم طرف نفروختتش حتی قیمت هم نداد که بخوایم بخریم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوستان عزیزی که میگن این کار ***ی نیست
ما 100 نوع پسوند داریم من نمیتونم کل این پسوندا را ثبت کنم تا کسی ن***تشون
دامین من تجاری هست و این آقا داره با دامین من کاسبی میکنه و از اسم من سوء استفاده میکنه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)