سلام
در ویندوز 2003 ، وقتی برنامه های wamp . xamp, apachi server رو نصب میکنم، بعد اجرا میکنم، اجرا نمی شوند .. نه خطایی نه سخنی ...
برنامه های دیگه مشکلی ندارند و کار می کنند .
مشکل از کجاست ؟
با تشکر
سلام
در ویندوز 2003 ، وقتی برنامه های wamp . xamp, apachi server رو نصب میکنم، بعد اجرا میکنم، اجرا نمی شوند .. نه خطایی نه سخنی ...
برنامه های دیگه مشکلی ندارند و کار می کنند .
مشکل از کجاست ؟
با تشکر
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
احتمالال پورت 80 مشکل داره ...
از خود wamp تست کنید میگه توسط چی در حال استفاده هست.
برای رفع این مشکل چه راهکاری رو پیشنهاد می دید ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
همانطور که فرزاد هم توضیح داد ببینید که موارد مشابه مانند iis نصب هست یا خیر ؟؟
که اگر فعال بود آن را غیرفعال کنید
یا اینکه از یک ویندوز سرور خام استفاده کنید نه از تمپلیت ها و بعد از نصب و راه اندازی آن را با تمام آپدیت های ماکروسافت به روزرسانی کنید تا در آینده مشکل امنیتی نداشته باشید
همچنین در صورتی که لاگ خاص وجود دارد می توانید از آن استفاده کنید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
شما میتونین پرت هاش رو هم تغییر بدین
چون بیشتر وقت ها مشکل دارن wamp و xampp بهترین کار iis ویندوز 2008 هست از همه نظر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بعد از اجرای wmp بر روی آیکونش کنار ساعت کلیک چپ کنید و به قسمت apache برید و test port 80 رو انتخاب کنید.
در صورتی که ای ای اس نصب نیست ، چی چی روکسی هم گاها از پورت 80 استفاده میکنه
(چون رایج بود مانند ای ای اس گفتم)
نسخه جديد ومپ و زمپ نياز به نصب برنامه زير مي باشد. در غير اين صورت برنامه اجرا نخواهد شد.
ويندوز 32 بيت
Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86)
ويندوز 64 بيت
Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)