سلام دوستان من سرور اینگلیس دارم از دوستان ولی سرعت دانلود 30 40 میدهیدونه میخوام سرعتش تا 60 70 مگ بیاد .. منتظر افر ها هستم ... تو پست قبلیم دو تا سرور خریدم ولی سرعتشون کمه اینشاالله تو این پست سرعت بالا گیرمون بیاد
سلام دوستان من سرور اینگلیس دارم از دوستان ولی سرعت دانلود 30 40 میدهیدونه میخوام سرعتش تا 60 70 مگ بیاد .. منتظر افر ها هستم ... تو پست قبلیم دو تا سرور خریدم ولی سرعتشون کمه اینشاالله تو این پست سرعت بالا گیرمون بیاد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
پهنای باند که مدام نمیخوایم استفاده کنیم مثلا یه مقدار پول پهنای باند بگیرن چه اشکالی داره
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تضمینی ؟ میخوام به ایران این سرعت رو بده با تورنت هم مشکل نداشته باشه ..
دوست من حرف شما در مورد پورت کاملا غیر منطقی هست!
شما حتی برای ساعاتی در روز هم همان سرور اختصاصی ر اباید تهیه کنید که به این پورت برسید!
جناب تاجدینی با گفتن هزینه 100 هزار تومانی برای این سرور و همچنین هزینه 300 هزار تومانی برای دادن این لینک به ایران که باید پورت یا 2گیگ باشد یا 10گیگ بسیار قیمت منصفانه ای فرمودن!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)