این ماژول whmcs را از کجا بخرم ؟؟؟؟
آپدیت پشتیبانی و نصب اینارو پوشش بده و امکاناتش رو هم بفرمایید.
چرا قیمتها خیلی متفاوت هست !
این ماژول whmcs را از کجا بخرم ؟؟؟؟
آپدیت پشتیبانی و نصب اینارو پوشش بده و امکاناتش رو هم بفرمایید.
چرا قیمتها خیلی متفاوت هست !
ماژول وارز هاست که بنده در چنیدن سایت فعالیت داشتم و روی همه آنها به خوبی فعال بود و کار میکرد!
هزینه 60000 تومان بدون پشتیبانی
یکی دیگر از دوستان نیز جدیدا نمونه همین ماژول را دارند با قیمت نصف این ارائه میدن که بنده متاسفانه سعادتی نبوده که تست کنم اما به زودی انجام خواهد داد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
برای من پشتیبانی ملاک هست .
مثلا اینکه آپدیت بشه یا امکانات جدید ارائه بشه
وارز هاست هم دوستان خودم دارند استفاده میکنند مشکلی نداشتم ولی قرار بود این شرکت نسخه جدید ارائه بده آیا ارائه میده یا داده ؟؟؟؟؟؟
ببخشید من اشتباه جواب پست دادم 2تا tab بود درخواست ماژول داشتند ببخشییییییییییییید![]()
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
من این پنل رو بیشتر برای ریست و خاموش و روشن میخوام بگیرم
اگه کسی کانفیگ vsphere رو هم میدونه بگه باز هم کارم را راه میدزاره کانفیگی که خودم انجام دادم بدی کانفیگم اینه که پنل که دادم به یوزر خودش میتونه از ساسپند در بیاره ! چطوره ریست و خاموش و روشن رو بدم ساسپند غیر فعال باشه برای یوز ؟![]()
ببین دیازپام 10 خورانده اند خلق را
ببین چگونه کرده اند مد ، ریای خلق را
ببین چگونه بشکنند جای شیشه تلق را
ببین چگونه پول می دهیم نفت و آب و برق را
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
توی یاهو پیام بدین تا راهنمایی بیشتری کنم
آی دی در امضا
اینم یک راهنمایی کوچیک
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...i-untitled-jpg
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)