نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: آموزش نصب cpanel

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    123
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    172 پست

    پیش فرض آموزش نصب cpanel

    نصب اولیه cPanel کار بسیار ساده ای است. اما تنظیمات امنیتی آن برای یار اول کار ساده ای نیست. در این آموزش به نصب cPanel می پردازم.
    نکته
    cPanel بصورت لوکال قابل نصب نیست. برای نصب cPanel نیاز به یک VPS دارید. از قبل برای خرید یک VPS اقدام کنید. قبل از خرید لازم است که یک سری اطلاعات برای خرید پنل مناسب بدانید.
    قبل از نصب cPanel و یا هر پنل دیگری مثل

    • Lxadmin – Kloxo
    • Direct Admin
    • Plesk

    لازم است وارد سایت سازندگان این پنل ها شوید و در مورد پنل مربوطه اطلاعات لازم را کسب کنید. شما لازم است بدانید که هر کدام از این پنل ها برای نصب شدن و راه اندازی به چه منابعی نیاز دارند.
    از جمله این منابع می توان به موارد زیر اشاره کرد.
    پشتیبانی از مجازی ساز ها یا (Supported Virtual Environments)

    • VMware® Server, VMware® ESX Server
    • Xen, XenEnterprise™, XenExpress™, XenServer™
    • Oracle VM VirtualBox, VirtualBox OSE
    • OpenVZ (stable releases only)
    • Microsoft Server® 2008 Hyper-V
    • Linux-VServer
    • Virtuozzo™
    • KVM

    پشتیبانی از سیستم عامل ها یا (Supported Operating Systems)

    • CentOS versions 4.x, 5.x, 6.x
    • Red Hat® Enterprise Linux® versions 4.x, 5.x, 6.x
    • CloudLinux 5.x

    پشتیبانی از منابع سخت افزاری یا (Hardware requirements)

    • Processor
    • Memory
    • Disk Space


    یادآوری
    در مرحله اول وارد سایت cPanel.net می شویم و اطلاعاتی درباره نصب آن بدست می آوریم. در مرحله دوم یک VPS خریداری می کنید. در مرحله سوم نصب cPanel را روی لینوکس CentOS 5.8 شروع می کنم.

    مرحله اول
    در این مرحله وارد سایت cPanel شده و اطلاعات لازم را دریاره نصب cPanel بدست می آوریم. برای این کار روی این لینک کلیک کنید.


    مراحل 1 تا 6 را مرور می کنم.

    • در Step1 اطلاعات مهمی را درباره نصب cPanel بدست می آوریم. روی لینکی که در جلوی Step1 است، کلیک کنید.


    قبل از نصب به موارد زیر توجه داشته باشید.

    • Because cPanel is designed for commercial hosting, we only license publicly visible, static IP addresses. We do not license dynamic, sticky, or internal IPs.
    • You should not use NAT when configuring your network settings. Your server should have its own public IP address.
    • At this time, we do not provide an uninstaller. Once you have installed cPanel software, you must reformat the server to remove it.
    • You should only install cPanel & WHM on a freshly installed operating system.
    • The cPanel & WHM installer will install all of the services it needs. If you install services before cPanel & WHM, you will encounter compatibility problems. When you install your operating system, make sure to deselect software package groups such as a Gnome, KDE, and any other GUI desktop environments.
    • You will need a working package handler such as yum or up2date (included in default installations of CentOS and Red Hat Enterprise Linux).

    در خط اول گفته که cPanel برای استفاده تجاری طراحی شده است، به همین خاطر نیاز یه یک License یا مجوز فقط برای آیپی های Public دارد.
    در خط دوم گفته که cPanel برای نصب به سروی با آیپی Public احتیاج دارد. پس نمی توان آن را روی شبکه هایی که آدرس آیپی در آن ها Nat یا ترجمه می شود، استفاده کرد. برای مثال یک یوزر Adsl نمی تواند آن را روی کامپیوتر خانگی اش نصب کند، چرا که آدرس آیپی این یوزر توسط Nat Server در ISP به یک آیپی دیگر ترجمه می شود.
    در دو خط بعدی راجب به نصب cPanel روی سرور صحبت شده است. گفته که در زمان حال، ما قادر به ارائه یک Unistaller نیستیم. بنابراین شما باید از یک سرور با یک سیستم عامل تازه نصب شده یا freshly استفاده کنید. این یعنی اینکه قبل از نصب cPanel نباید هیچ سرویس دیگری روی آن نصب شده باشد.
    در خط بعد گفته شده است که cPanel در حین نصب تمامی پکیج های لازم را بصورت اتوماتیک نصب می کند. اگر شما قبل از نصب cPanel سرویس دیگری را نصب کرده باشید، باعث ایجاد اختلال و ناسازگاری خواهد شد.
    در خط آخر هم گفته شده است که برای نصب cPanel نیاز به یک ابزار کمکی مانند yum در CentOS دارید.

    • در Step2 اطلاعاتی را در مورد منابع سخت افزاری و نرم افزاری برای نصب cPanel بدست می آوریم. روی لینکی که در جلوی Step2 است، کلیک کنید.


    Step2 شامل چند قسمت است.

    1 ***

    2 Choosing a server

    3 Hardware requirements

    4 Compatible software

    5 How long will cPanel and WHM support my operating system?

    6 How long will this release of cPanel & WHM receive support?

    7 ***



    Choosing a server
    شما باید یک سری اطلاعات در مورد سروری که قرار است cPanel روی آن راه اندازی شود بدانید.
    • How many sites you plan to host. For example, if your server will host many websites, each with its own set of email addresses and databases, the server will require more processing power, disk space, and RAM.
    • What kind of web hosting you plan to do. While cPanel and WHM will run on the minimum requirements below, the server will need more processing power, disk space, and RAM if you plan to host videos, music, or high-volume applications like forums.

    در خط اول گفته شده، اگر سرور شما قرار است که وب سایت های زیادی را پشتیبانی کند شما باید در انتخاب منابع سرور یعنی فضای هارد و رم و پردازنده دقت بیشتری کنید و از منابع بالاتری استفاده کنید.
    در خط دوم هم گفته شده که این وب سایت هایی که قرار است سرور شما آن ها را میزبانی کنند، بسته به اینکه چه نوع وب سایتی باشند شما باید منابع مورد احتیاج آن ها را تامین کنید. مسلم است که وب سایت هایی که در ارتباط با موزیک و ویدیو باشند منابع بیشتری از سرور را به خود اختصاص می دهند.
    Hardware requirements
    در اینجا اطلاعاتی را در مورد منابع سخت افزاری سرور برای نصب cPanel بدست می آوریم.

    این ها حداقل ها هستند. حداقل CPU که برای نصب cPanel لازم است، 266MHz باند فرکانسی احتیاج دارد. حداقل RAM ی که احتیاج است، رم 512 می باشد. برای میزبانی وب سایت های زیاد احتیاج به رم 1G دارید. حداقل فضای هارد هم 10G است.
    پس وقتی شما می خواهید از پکیج هایی که فروشنده VPS معرفی کرده، پکیجی را برای نصب cPanel بخرید، باید پکیجی را انتخاب کنید که رم آن از 512 کمتر نباشد.
    Compatible software
    در مورد نرم افزار های سازگار با cPanel صحبت شده است.
    در سربرگ Supported Virtual Environment به مجازی سازی که از cPanel پشتیبانی می کند، دقت کنید. قبل از خرید از فروشنده درباره مجازی سازی که سرور روی آن قرار گرفته است، سوال کنید. در این آموزش از مجازی ساز VMWare استفاده شده است.
    در سربرگ Supported Operating System می توانید، سیستم عامل هایی که از cPanel پشتیبانی می کنند را ببینید. در ضمن گفته شده که این سیستم عامل ها باید دارای معماری X86-64 در پردازشگر های 64 بیتی و یا معماری i386 در پردازشگر های 32 بیتی باشند. قابل ذکر است که این آموزش روی CentOs 5.8 با معماری i686 انجام می شود.

    How long will cPanel & WHM support my operating system

    در اینجا شما را به یک لینک دیگر ارجاع می دهد. در این قسمت شما با اصطلاحاتی نظیر EOL یا End Of Life و Lifetime آشنا می شوید. EOL به تاریخی اشاره می کند که cPanel روی یک سیستم عامل مشخص قابل اجرا و نصب نباشد. در مفهوم ساده تر تاریخ مصرف cPanel را روی یک لینوکس خاص نشان می دهد. Lifetime هم مدت زمان یا دوره ای است که یک فروشنده OS یا سیستم عامل، به ارائه خدماتی مثل آپدیت، تعمیرات و … روی سیستم عامل می پردازد.

    در شکل بالا می توانید تاریخ EOL نرم افزار cPanel را در ورژن های مختلف سیستم عامل ها ببینید. برای مثال cPanel روی CentOS4.x تا 31 آگوست سال 2012 قابلیت نصب شدن را دارد.
    How long will this release of cPanel & WHM receive support
    در اینجا تاریخ مصرف یک ورژن خاص از cPanel را مورد بحث قرار داده است.

    در شکل بالا تاریخ تقریبی انتشار cPanel ورژن 11.30 (13 Julyسال 2011) و تاریخ پیش بینی شده EOL آن (13 January سال 2013) نشان داده شده است.

    • در Step3 اطلاعاتی درباره سیستم عامل نوشته شده است. روی لینکی که در جلوی Step3 است کلیک کنید.


    Step3 شامل چند قسمت است.

    1 ***

    2 Introduction

    3 About CentOS and Red Hat® Enterprise Linux®

    4 About CloudLinux

    5 About FreeBSD

    6 ***



    Introduction
    به معرفی سیستم عامل هایی که قابلیت نصب cPanel را دارند پرداخته می شود.


    • CentOS (version 4.x, 5.x, 6.x)
    • Red Hat Enterprise Linux (version 4.x, 5.x, 6.x)
    • CloudLinux (version 5.x)

    cPanel با سیستم عامل های ذکر شده، سازگاری دارد. قبل از خرید VPS از فروشنده درباره سیستم عامل مناسب سوال کنید.
    About CentOS and Red Hat® Enterprise Linux

    به معرفی سیستم عامل، CentOS و لینوکس های Red Hat پرداخته می شود.
    About CloudLinux

    به معرفی CloudLinux پرداخته می شود.

    نوشته شده که CloudLinux یک سیستم عامل بر پایه CentOS است. بر خلاف CentOS، سیستم عامل CloudLinux تغییراتی در هسته Kernel داده است. این تغییرات باعث بالا رفتن امنیت آن شده است. CloudLinux با مجازی ساز های OpenVZ و Virtuozzo سازگاری ندارد.
    About FreeBSD
    به معرفی FreeBSD پرداخته می شود. با توجه به جدول EOL ارائه شده از طرف سایت cPanel در مورد سیستم عامل FreeBSD، این تاریخ رو به اتمام است.

    در شکل بالا می توانید تاریخ EOL در سیستم عامل FreeBSD را برای نصب cPanel ببینید. طبق این جدول cPanel در سال 2013 در ماه آگوست قابل نصب روی FreeBSD نخواهد بود. برای خرید VPS به این نکات توجه داشته باشید.

    • در Step4 به آموزش نصب سیستم عامل های پشتیبانی کننده cPanel توسط سایت پرداخته شده است. روی لینکی که در جلوی Step4 است کلیک کنید.


    شما می توانید برای اطلاعات بیشتر این مراحل را مطالعه کنید. قابل ذکر است که Step4 از دسترس شما خارج است. نصب لینوکس فقط برای فروشنده VPS امکان پذیر است و شما از لینوکس نصب شده استفاده خواهید کرد. اگر شما دارای یک سرور اختصاصی هستید، می توانید سیستم عامل دلخواهی را نصب کنید.

    • در Step5 به آموزش کانفیگ سیستم عامل و پارتیشن های مورد نیاز و Mount Point ها پرداخته شده است. روی لینکی که در جلوی Step5 است کلیک کنید.


    در این Step این مسائل مطرح شده است:

      1. پارتیشن مربوط به نگهداری اطلاعات Boot.
      2. حداقل فضا برای پارتیشن / چقدر باید باشد.
      3. پارتیشن Swap چقدر باید باشد.
      4. نوع فایل سیستم ی که استفاده می شود.

    Configuring CentOS

    Recommended file system
    در اینجا در مورد فایل های سیستمی صحبت شده است. در نصب cPanel استفاده از پارتیشن هایی با فایل سیستم (extended file system) توصیه شده است. از ورژن های این نوع فایل سیستم،به نسخه های ext2,ext3,ext4 اشاره شده است.
    یادآوری
    همانطور که می دانید، فایل های سیستمی چه در ویندوز چه در لینوکس تمام خصوصیات مربوط به فایل ها را مدیریت می کنند.از این خصوصیات می توان به حذف فایل، ذخیره فایل، سطح دسترسی فایل ها و موارد امنیتی در مورد فایل ها و موارد بسیار زیاد دیگری اشاره کرد.
    از فایل های سیستمی در ویندوز می توان به FAT16,FAT32,NTFS اشاره کرد. در فایل های سیستمی NTFS که مخفف New Technology File System است از جدولی به نام MFT یا Main File Table استفاده می شود که در بیت های این جدول شماره مربوط به Cluster های هر فایل و تمام موارد مربوط به فایل ها از جمله خواص فایل جمع آوری می شود.
    از فایل های سیستمی در لینوکس هم می توان به Minix,ext2,ext3,ext4 اشاره کرد. در ext ها از Block Group هایی برای مدیریت پارتیشن و فایل ها استفاده می شود. این Block Group ها به بلوک های کوچکتری تقسیم می شوند که از مهمترین آن ها می توان به Inode Block و Data Block اشاره کرد.
    Recommended Partitions
    در اینجا فضای پارتیشن / در بهترین حالت معادل 40G محاسبه شده است. این فضا برای داشتن کاربران زیاد مناسب است. کمترین حالت ممکن هم 20G در نظر گرفته شده است.
    لازم است که فضای پارتیشن Swap هم 2x یعنی دو برابر حافظه Ram می باشد. از حافظه مجازی Swap که روی هارد نصب می شود به عنوان یک حافظه کمکی برای رم استفاده می شود. مطمئنا سرعت در Swap کمتر از رم است به این خاطر که فضای Swap روی پارتیشن هارد قرار دارد.
    نکته
    در Step5 موارد دیگری هم وجود دارد. فعلا از توضیح دادن آن ها صرف نظر می کنم و در مرحله سوم که شروع نصب است از این موارد استفاده می کنم.
    در Step6 به آموزش نصب cPanel پرداخته شده است. روی لینکی که در جلوی Step6 است کلیک کنید.

    در Step6 به آموزش نصب نرم افزار cPanel و در دو حالت پرداخته شده است.

    1. Install cPanel & WHM DNSONLY
    2. Install cPanel & WHM

    در حالت cPanel DNSONLY فقط به نصب یک DNS Server روی لینوکس اختصاصی یا Dedicated پرداخته شده است. داشتن یک سرور DNS برای cPanel مزیت های زیادی دارد. از جمله این مزیت ها می توان به پایدار بودن سرور اشاره کرد. منظور این است زمانی که سرور به حالت آفلاین در آید(قطع برق یا Down شدن)، سرور DNS فعال بوده و در سریع ترین زمان ممکن بعد از آنلاین شدن سرور شروع به خدمات دهی می کند. مزیت دیگر آن به فروشنده ها یا Customers بر می گردد. در صورتی که سرور تغییر آیپی دهد(جابجایی سرور)، لازم نیست که فروشنده ها ریکورد های DNS را تغییر دهند. چرا که سرور DNS همچنان با همان آیپی قبل کار می کند و تنها کاری که لازم است انجام شود تنظیمات خود سرور DNS است.
    نکته
    در Step6 موارد دیگری هم وجود دارد. فعلا از توضیح دادن آن ها صرف نظر می کنم و در مرحله سوم که شروع نصب است از این موارد استفاده می کنم.
    مرحله دوم
    در این مرحله یک VPS خریداری کنید. با فروشنده های VPS تماس بگیرید. دقت کنید که برای انتخاب یک پنل مناسب نکات زیر را رعایت کنید.

    1. قیمت مناسب
    2. حداقل رم 512M
    3. حداقل فضای هارد 10G
    4. حداقل CPU 266MHz
    5. مجازی ساز مناسب (VMWare توصیه می شود)
    6. سیستم عامل یا OS مناسب (CentOS با معماری x86-64 و ورژن 64 بیتی توصیه می شود)
    7. موقعیت مکانی سرور و دیتاسنتر مناسب
    8. هارد دیسک (نوع هارد و فضای آن)
    9. پورت سرور (پورت اختصاصی و پورت غیر اختصاصی – پورت های 1Gbps یا 100Mbps)

    نکته
    در مورد موقعیت سرور و دیتاسنتر محل نگهداری سرور چند نکته را رعایت کنید.

    • موقعیت مکانی و زمانی سرور شما در کیفیت و سرعت نقش مهمی دارد. هر چقدر که فاصله مکانی سرور شما نسبت به سروری که از آن قصد دانلود کردن را دارید کمتر باشد، سرعت دانلود شما و کیفیت سرور بهتر خواهد بود.
    • در آمریکا دیتاسنتر Swiftway انتخاب مناسبی است.
    • در سوئیس دیتاسنتر equinix انتخاب مناسبی است.
    • در هلند دیتاسنتر Swiftwayانتخاب مناسبی است.
    • در آلمان دیتاسنتر Hetzner انتخاب مناسبی است.

    در مورد پورت سرور هم نکات زیر را مورد توجه قرار دهید.

    • پورت اختصاصی و غیر اختصاصی
    • پهنای باند یا سرعت پورت. اگر از پورت 1Gbps استفاده می کنید باید سرعت دانلود حداکثری 125MByte داشته باشید. اگر از پورت 100Mbps استفاده می کنید باید سرعت دانلود حداکثری 12.5MByte داشته باشید. برای بدست آوردن سرعت، مقادیر را بر 8 تقسیم کنید. برای مثال سرعت 100Mbps یعنی 100M بیت در هر ثانیه و حال آنکه سرعت دانلود با واحد بایت در هر ثانیه سنجیده می شود. آن را بر 8 تقسیم کنید تا سرعت 12.5MByte بدست بیاید.

    در مورد هارد به نکات زیر دقت کنید.

    • هارد Sata
    • کش 64M
    • هارد های SAS یا SSD
    • استفاده از هارد ها بصورت RAID. با این قابلیت می توان از ترکیب چند هارد سرعت گردش اطلاعات را بالا برد.

    یادآوری
    سروری که برای نصب انتخاب کردم مشخصات زیر رو دارد.

    • آیپی سرور 81.17.19.210
    • دیتاسنتر equinix در سوئیس
    • پردازشگر Xeon E5620 * 1500 MHz
    • رم 512MB DDR3 ECC
    • هارد 40GB SATA-3 / 64MB Cache
    • پورت 80Mbps

    مرحله سوم
    در این مرحله نصب cPanel را شروع می کنم. با استفاده از PuTTy به سرور SSH کنید.

    نام کاربری root و پسورد را وارد کنید.
    مرحله چهارم
    در این مرحله بعضی از Group ها رو حذف می کنم. این مرحله در Step5 سایت cPanel.net آورده شده است. برای این کار کد های زیر را وارد کند.

    1 ***

    2 yum grouplist

    3 yum groupremove "FTP Server" "GNOME Desktop Environment"

    4 yum groupremove "KDE (K Desktop Environment)" "Mail Server"

    5 yum groupremove "Mono" "Web Server" "X Window System"

    6 ***



    در خط دوم با دستور yum grouplist لیست گروه ها نمایش داده می شود. با این دستور می توانید گروه های نصب شده یعنی (Installed Groups) و گروه های در دسترس برای نصب (Available Groups) را ببینید.

    در خط های بعدی با دستور yum groupremove گروه هایی که گفتم را حذف کنید.

    مرحله پنجم
    در این مرحله Selinux را غیر فعال می کنم. برای این کار 2 راه وجود دارد.

    1. با نوشتن دستور Setup
    2. با ویرایش کردن فایل Selinux

    از روش دوم استفاده می کنم. یک از کد های زیر را وارد کنید.

    1 ***

    2 nano /etc/sysconfig/selinux

    3 nano /etc/selinux/config

    4 ***



    توجه کنید که دو کد بالا به فایل Selinux اشاره می کنند. یکی از این کدها کافی است. مقدار SELINUX را به disabled تغییر دهید.

    مرحله ششم
    در این مرحله لینوکس را آپدیت می کنم. برای اینکار کدهای زیر را وارد کنید.

    1 ***

    2 chkconfig iptables off

    3 service iptables stop

    4 yum update

    5 ***



    قبل از آپدیت کردن فایروال لینوکس را با دو کد اول Stop کنید. سپس از دستور yum update برای آپدیت کردن استفاده کنید.

    نکته
    این کار بسته به سرعت اینترنت و حجم فایل ها مدتی طول می کشد. اگر در حین آپدیت، ارتباط SSH قطع شد برای آپدیت مجدد اقدام نکنید چرا که آپدیت هنوز در جریان است و نیازی نیست دوباره دستورات را وارد کنید. پس از مدت زمانی که گذشت دستور yum update را برای اطمینان بیشتر وارد کنید تا از صحت کار اطمینان حاصل کنید.
    مرحله هفتم
    در این مرحله cPanel & WHM را نصب می کنم. برای این کار کدهای زیر را وارد کنید.

    1 ***

    2 cd /home


    4 Or


    6 sh latest

    7 ***



    در خط دوم وارد دایرکتوری home می شوید. البته الزامی برای این کار نیست، می توانید در دایرکتوری root هم این کار را انجام دهید. در خط های بعد می توانید از دو آدرس گفته شده یکی را انتخاب کنید و فایل latest را دانلود کنید. در خط آخر هم با دستور sh نصب cPanel شروع می شود.

    نصب cPanel یک نصب طولانی است که از 30دقیقه تا 4 ساعت هم طول می کشد. در حین نصب cPanel 11.32 نرم افزار های apache 2.2 و php 5.2.17 نصب می شود.
    نکته
    اگر در حین نصب ارتباط SSH قطع شد، برای نصب مجدد اقدام نکنید. از آنجایی که عملیات نصب روی سرور ادامه خواهد داشت نباید دوباره cPanel را نصب کرد. اینکار باعث تداخل می شود و احتمال زیاد سرویس ها به درستی نصب نخواهند شد. بگذارید عملیات نصب ادامه پیدا کتد و بعد از 3 یا 4 ساعت سرور خود را چک کنید. اگر مشکلی در سرویس ها بود از فروشنده سرور درخواست Reload OS یا Rebuild کنید. با Reload OS کردن سرور پاک شده و فروشنده یک سرور Freshly و تازه در اختیار شما قرار می دهد.
    نکته
    نصب cPanel DNSONLY
    توجه داشته باشید شما احتیاجی به نصب این سرویس ندارید. با نصب عادی cPanel که در بالا گفته شد شما می توانید از خود cPanel برای تنظیمات DNS استفاده کنید.
    اما
    می توانید سرور دیگری خریداری کنید و روی سرور جدید یک سرور DNS راه اندازی کنید. با این کار شما دو سرور خواهید داشت که روی اولی cPanel و WHM نصب شده و روی دومی سرور DNS نصب می شود.
    برای نصب cPanel DNSONLY کدهای زیر را وارد کنید.

    1 ***

    2 cd /home


    4 sh latest-dnsonly

    5 ***



    در خط دوم وارد دایرکتوری home می شوید. می توانید از دایرکتوری های دیگری استفاده کنید. الزامی برای این کار نیست. در خط بعد دانلود را انجام می دهید. در خط آخر هم با دستور sh latest-dnsonly نصب شروع می شود.

    مزایای cPanel DNSONLY

    • با جابجایی سرور، فروشندگان دیگر دغدغه تغییر ریکورد های DNS را برای سرور ندارند.
    • در صورت آفلاین شدن سرور در اثر قطعی برق یا هر اتفاق دیگری با داشتن یک سرور DNS در سریعترین زمان ممکن بعد از آنلاین شدن سرور اصلی خدمات دهی به کاربران شروع می شود.

    مرحله هشتم
    در این مرحله وارد WHM شوید. WHM مخفف Web Host Manager یا مدیریت وب هاست است. برای این کار کارهای زیر را در مرورگر انجام دهید.

    1 ***


    3 username</a> : root

    4 password : ****

    5 ***



    در خط دوم به جای x آیپی سرور و پورت 2087 را وارد کنید. با یوزر root و با روت پسورد وارد مدیریت WHM شوید.

    نکته
    لازم است بدانید که در این مرحله شما قادر نخواهید بود به cPanel وارد بشید چرا که لازم است اکانتی در WHM ساخته شده و سپس با داشتن نام کاربری و رمز اکانت به cPanel وارد شوید.
    برای ورود به cPanel از پورت های 2083 و 2082 استفاده کنید.
    WWW.leadervps.ir
    تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی
    : 46048299 -021
    تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663

  2. تعداد تشکر ها ازsupportvps به دلیل پست مفید


  3. #2
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    محل سکونت
    ????????
    نوشته ها
    180
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    246 پست

    پیش فرض پاسخ : آموزش نصب cpanel

    دورد واقعا مفيد بود اي كاش اموزش نحوه افزايش امينت و غيره هم ياد ميدادين

  4. تعداد تشکر ها از iman00 به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: October 4th, 2017, 12:17
  2. نياز به آموزش كامل whm cpanel
    توسط yazdiran در انجمن سی پنل CPanel
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: July 5th, 2015, 04:58
  3. آموزش انتقال اطلاعات از cpanel به cpanel
    توسط mehdishiraz در انجمن نمایندگی میزبانی وب
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: March 18th, 2013, 21:41
  4. آموزش cpanel به وسیله فیلم آموزشی
    توسط alirezase در انجمن نمایندگی میزبانی وب
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: January 22nd, 2013, 21:02
  5. اموزش cpanel
    توسط Vahid در انجمن مباحث و منایع آموزشی
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: July 15th, 2012, 14:22

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •