-
December 2nd, 2009, 07:00
مشخص کردن علت دقیق جزئیات مصرف bw مصرفی سرور(سوال)
سلام
برای یه سایتی سرور گرفته شده.گزارشی که پنل سرور (network/usage) در باره پهنای باند میده اختلاف قابل ملاحظه ای با گزارشی که خود سرور میده داره.من یکی از نظر ***ی پهنای باند می خوام بررسی کنم و دیگه اینکه اصلا می خوام دقیقا جرئیات مصرف پهنای باند رو بدونم.چطوری میشه متوجه شد؟
-
-
December 2nd, 2009 07:00
# ADS
-
December 2nd, 2009, 09:44
عضو انجمن
پاسخ : مشخص کردن علت دقیق جزئیات مصرف bw مصرفی سرور(سوال)
-
-
December 2nd, 2009, 13:44
لینک داون لودشو میزاری ؟ رایگانه یا پولیه.؟.. من خودم وارد نیستم می خوام از ادمین سرور برام نصب کنه...
-
-
December 2nd, 2009, 14:05
عضو انجمن
آموزش : نمایش پهنای باند مصرفی سرور بصورت روزانه
روی متن بالا کلیک کن ( اسم تاپیکش هست )
موفق باشید
-
-
December 2nd, 2009, 17:05
مرسی
در حال حاضر توی پنل سرور گزارش گرافیکی network usage روز قبل , هفته قبل , ماه قبل , سال قبل هست...که خیلی خوبه
من می خوام دقیقا بدونم این پهنای باندی که استفاده میشه دقیقا توسط چه منابعی داره استفاده میشه... این برنامه این اطلاعاتو میده ؟
-
-
December 2nd, 2009, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamids68
سلام
برای یه سایتی سرور گرفته شده.گزارشی که پنل سرور (network/usage) در باره پهنای باند میده اختلاف قابل ملاحظه ای با گزارشی که خود سرور میده داره.من یکی از نظر ***ی پهنای باند می خوام بررسی کنم و دیگه اینکه اصلا می خوام دقیقا جرئیات مصرف پهنای باند رو بدونم.چطوری میشه متوجه شد؟

نوشته اصلی توسط
hamids68
مرسی
در حال حاضر توی پنل سرور گزارش گرافیکی network usage روز قبل , هفته قبل , ماه قبل , سال قبل هست...که خیلی خوبه
من می خوام دقیقا بدونم این پهنای باندی که استفاده میشه دقیقا توسط چه منابعی داره استفاده میشه... این برنامه این اطلاعاتو میده ؟
من جواب قسمت قرمز رو دادم و گفتم vnstat رو نصب کن !
در مورد جواب آبی : به راحتی نمیشه فهمید !!! شاید سایر دوستان نظری داشته باشند ولی من فقط دستور زیر رو میزنم و چند دقیقه سرور رو میبینم توش چه خبره !!!
کد:
tcpdump -n -s 300 -A dst port 80 | grep -o "\(GET\|POST\|[Hh]ost\).*"
-
-
December 6th, 2009, 10:59
Salam
Shoma farmodid HOST va inkeh server khodesh mitoneh koli B/W dashte basheh
mitonand az Named koli pahnaye band bekeshand
Shoma age Named ro config konid fekr mikonam moshkeleton hal besheh
-