سلام تو iis 7.5 نیاز هست پرمیشن تنظیم بشه ( دسترسی )
من بهش دسترسی رو میدم ولی بازم ایراد میگیره :
دوستان لطفا روش صحیحش رو بزارن .To change the permissions run on the command-line:
chown -R [webserveruser] C:\inetpub\face
با تشکر
سلام تو iis 7.5 نیاز هست پرمیشن تنظیم بشه ( دسترسی )
من بهش دسترسی رو میدم ولی بازم ایراد میگیره :
دوستان لطفا روش صحیحش رو بزارن .To change the permissions run on the command-line:
chown -R [webserveruser] C:\inetpub\face
با تشکر
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
کسی نبود ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
دسترسی رو روی چه گروهی باز میکنید؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام دوستان من iis رو روی E:\www اوکی کردم حالا همه فرمت رو دانلود میکنه مثل mp3 zip اما mkv رو نه حالا چیکار کنم یکی کامل بگه چجوری درستش کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)