با سلام خدمت اعضای WHT و عرض وقت بخیر و خسته نباشید
همان طوری که می دانید می توانیم از ویندوز 7 که بر روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب شده است یک ایمیج تهیه کنیم و از ان در مواقع ضروری مانند خراب شدن ویندوز استفاده کنیم.
مسیر گرفتم ایمیج از ویندوز
Control Panel>>Backup and Restore>>Create system Image

از مسیر بالا می تواینم از ویندوز خود ایمیج تهیه کنیم و آن را در هارد یا فلش یا در دی وی دی ذخیره کنیم و در مواقع ضروری از ان استفاده کنیم.
حالا اینا بماند و از اینجا به بعد برام نامفهومه
چند وقت پیش برای یکی از دوستان یک لپ تاپ اچ پی تهیه کردیم که اقای فروشنده گفت این مدل توشون دی وی دی ایمیج ویندوز 7 دارند اونو نصب کنید به هر حال من اون موقع نفهمیدم منظور اقای فروشنده چیه و گفتم ها اوکی فهمیدم بریم خونه خودم نصبش می کنم.بعد از اینکه اومدیم خونه لپ تاپو روشن کردم دی وی دی ایمیج را انداختم توش بسم الله یه منو اومد جلوم گزینه ریکاوری ایمیج را زدم و پس از گذشت تقریبا 10 دقیقه ویندوز 7 به همراه کلیه درایورهای لازم برای لپ تاپ و برنامه های کاربردی و افیس 2007 همگی بر روی سیستم نصب شده و اماده بود این کار در کمتر از 10 دقیقه انجام شد و من گفتم موندم که چی شد من برای یک بار عوض کردن ویندوز لپ تاپ خودم باید سه ساعت وقت بذارم اول نصب ویندوز بعد نصب درایورها بعد نصب برنامه های لازم مثل ویژوال استدیو 2010 که خودش این 1 ساعت زمان میبره پس این چه جوری زیر 10 دقیقه نصب کرد

خوب حالا گفتم لابد یه چیزی داره یه خورده گشتم تو نت قسمت ایمیج گرفتن از ویندوز 7 را پیدا کردم سپس اومدم از سیستم خودم ایمیج گرفتم روی دی وی دی هم زدم که بریزه ولی این دی وی دی بوت نمیشه یعنی بوتیبل نیست اومدیم یه جوره دیگه ایمیج گرفتیم یعنی زدیم که ایمیج روی هارد ذخیره بشه و یه دیسک ریکاوری بوتیبل بسازه که این نتیجه داد یعنی سی دی ریکاوری را می ذاری تو سپس بوت می کنه بالا میاد سپس یه چیزی می یاد که انتخاب می کنی بگرده تو هارد و ایمیج رو پیدا کنه و از اون برات ریکاوری کنه
ولی اگه هارد کلا فرمت بشه اون وقت یعنی هیچی به هیچی

من می خواهم یه دیسک همانند اون اچ پیه برای لپ تاپ خودم تهیه کنم لطفا بگین که اصلا شدنی است ولی شدنی است تو نت خوندم که طرف مثلا می خواد برای 50 تا سیستم مشابه (از نظر قطعات سخت افزاری) ویندوز 7 نصب کنه به همراه کلیه برنامه های جانبی افیس و... می توه روی یه سیستم نصب کنه برنامه های راه انداز و برنامه های جانبی رو نصب کنه سپس ایمیج بگیره و از اون بر روی بقیه نصب کنه چه جوری پس دی وی دی بوتیبلی که توش ایمیج ویندوز باشه می سازه
فکر کنید فقط می تونیم رو دی وی دی بریزیم فلش یا هارد اکسترنال نمیشه
دقیقا مثل لپ تاپ اچ پی

با تشکر از اینکه وقت گذاشتین