نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: اسپانسر! بودن یا نبودن مساله این است!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض اسپانسر! بودن یا نبودن مساله این است!

سلام خدمت دوستان.. آقا این تاپیک رو با اجازه دوستان میزنم چون واقعا دیگه دارم میبنم کار داره به دعوا میکشه و پیشنهاد دارم دوستان همینجا یک راه حل برای این مشکل پیدا کنند..دوستان قبلا راجب موضوع اسپانسر شدن بحث شده اما نتیجه نگرفت. پیشنهاد میکنم برای اسپانسر شدن قانون بزارید. ببینید الان هر کسی میاد میگه هاست میخوام همه با سرو کله میریزن روش و انواع پیشنهادات.حتی مشاهده شده تست میدن بهشون!! واقعا با چه جرعتی نشناخته تست میدید بهشون؟ یا شناخت داشته باشید یا یک تلفت ثابت حداقل قبل تست ازش بگیرید.تست میدید بعد طرف میزنه کل سرورتو پایین میاره خر بیارو ...

در مورد اسپانسری هم یک قانون بزارید تا دیگر هر کسی سرشو پایین نندازه بیاد بگه اسپانسر میخوام.باور کنید یا نه دارید فرهنگ مجانی بودن رو تو دهن بقیه میندازید.دیگه حتی کسانی که سایت تازه میخوان بزنن میان میگن اسپانسر میخوایم!! یعنی یک تومان هم نمیخواد خرج کنه. این اصلا معنی نداره.طرف 50 مگابایت هاست میخواد قیمت آدامس رو بهش میدید!! درسته پول 50 مگابایت چیزی نیست اما با این قیمت به آبروی خودتون لطمه میزنید.حد اقل درخواست رو پایه کنید مثلا 15 هزار تومان. طرف اگر 50 مگابایت هم بخواد بگید سرویس مثلا 200 مگابابتی بهش میدید 15 تومان!! بقیش رو هم میخواد استفاده کنه یا نه به خودش مربوطه!!

اسپانسر هم اگر واسه سایتهای کوچیک میخواهید بشید تو سایت خودتون بزارید نه تو این هاستینگ..پیشنهاد من هم اینه قانون اسپانسری رو برای سایتهای بزرگ و نیمه بزرگ بزارید فقط.. مثلا حد اقل الکسا زیر 100 هزار اسپانسر قبول کنید و کسی که الکساش زیر 100 هزار نیست اسپانسر خواست جواب ندید و قفل کنید تاپیک و.
    الان یک تاپیک دیدم طرف 50 گیگ هاست میخواد اسپانسری برای سایت تازهراه افتاده! خود ماها هستیم که باعث شدیم اینجور آدما این فکر مجانی تو ضحنشون بیفته.بزارید همه با هم در آمد داشته باشیم و زندگی کنیم.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)