سلام
سطح دسترسی فولدر ها روی 755 و فایل ها 644 هست
میخوام وقتی آدرس صفحه ای رو میزنم مرورگر فایل ها و فولدر های داخل اون آدرس رو نشون بده
الان ارور رو میده
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
کنترل پنل دایرکت ادمین
سلام
سطح دسترسی فولدر ها روی 755 و فایل ها 644 هست
میخوام وقتی آدرس صفحه ای رو میزنم مرورگر فایل ها و فولدر های داخل اون آدرس رو نشون بده
الان ارور رو میده
Forbidden
کنترل پنل دایرکت ادمین
up
سطح دسترسی به 777 برسه احتمالا مشکلتون رفع میشه
مورد شما مربوط میشه به تنظیمات وب سرور که directory indexing رو به خاطر امنیت بیشتر بسته.
داخل فولدری که می خواید لیست بشه یه فایل .htaccess درست کنید و عبارت زیر رو بنویسید و ذخیره کنید:
کد:Options Indexes
سطح دسترسی خواندن و نوشتن 777 هست شما اگه ارور کامل رو بگین بهتون بیشتر راهنمالیی می کنیم که کدوم پوشه مد نظر هست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام دوست عزیز
میدونم سطح دسترسی خواندن و نوشتن 777 هست
من میخوام وقتی آدرس هر کدوم از سایت های روی سرور و هرکدوم از پوشه ها تو مرورگر زده میشه فایل ها و پوشه های داخل اون آدرس نشون داده بشه
ایندکس رو حذف کردم سطح دسترسی پوشه ها هم روی 755 هست
ولی وقتی آدرس سایت رو میزنم ارور 403 میده
Forbidden
ویرایش توسط persianboy : June 29th, 2012 در ساعت 12:28
توی پوشه public_html چند تا صفحه برای ارور های مختلف 403 و 500 و ... بود اونا رو هم پاک کردم الان هم ارور Forbidden 403 میده اینم متنش:
Forbidden
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ارور مربوط به سطح دسترسی هست ولی سطح دسترسی ها درسته
سلام
یکی کمک کنه![]()
با یک مثبت و منفی قبل Indexes !
کد:Options +Indexes
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)