نیاز به فایل iso ویندوز 2008 داریم که توی همون بشه نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی رو انتخاب و نصب کرد
کسی اگه داره بده
نیاز به فایل iso ویندوز 2008 داریم که توی همون بشه نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی رو انتخاب و نصب کرد
کسی اگه داره بده
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
حواسم نبود فک کنم این به کارش بیاد:
Download: Windows Server 2008 Enterprise - Microsoft Download Center - Download Details
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
این مدلی
![]()
مصطفی چمران
من یک نسخه ویندوز 2008 دانلود کردم که هم میشه داخل در مرحله نصب 32و 64 انتخاب کرد و هم نسخه رو صبر یه چک کنم ببینم پیداش می کنم تا آپلود کنم!
کجا آپلود کنم؟!4 گیگ رو؟
نخیر نسخه من هم فقط امکان انتخاب نسخه ارائه شده رو میده و نمیشه32-64 رو انتخاب کرد.
دوستان اگر راهنمایی کنند تا من سریع بسازم.
خیلی سعی کردم با نرم افزار های سفارشی سازی ویندوز ویندوز سفارشی با نرم افزار های نصب شده آماده ایجاد کنم اما به جایی نرسیم امیر جان اگر خواستی قرار بدی لطفا آموزش رو بزارید لقمه آماده نزاید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)