-
June 21st, 2012, 10:34
عضو انجمن
مشکل در index شدن گوگل
با سلام خدمت همه دوستان
از کسانی که سئو بلد هستند، یه سوال داشتم اونم اینکه که من مدتی هست سایت تفریحی رو راه انداختم و با آدرس
fun.ariyadownload.com
بالا آوردم ، ولی اینکدس کردن مطالب توسط گوگل زیاد جالب نیست . اینطوری که معلومه گوگل پس از عنوان مطلب ، عنوان سایت رو هم
به عنوان مطلب می چسبونه و با هم یکی می کنه که نمی خوام اینطوری بشه
به عنوان مثال :
عنوان مطلب : عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت
طریقه ایندکس گوگل :" عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیتوبسایت تفریحی و خبری آریا " و همچنین به صورت " عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت | وبسایت تفریحی و خبری آریا" مجدد ایندکس می کنه .
برای مشاهده ایندکس ها اینجا را کلیک کنید .
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا این طریقه ایندکس کردن گوگل خوبه یا نه و اگر خوب نیست چطوری باید درستش کنم .
ممنون از همه
-
-
June 21st, 2012 10:34
# ADS
-
June 21st, 2012, 11:04
پاسخ : مشکل در index شدن گوگل

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
با سلام خدمت همه دوستان
از کسانی که سئو بلد هستند، یه سوال داشتم اونم اینکه که من مدتی هست سایت تفریحی رو راه انداختم و با آدرس
fun.ariyadownload.com
بالا آوردم ، ولی اینکدس کردن مطالب توسط گوگل زیاد جالب نیست . اینطوری که معلومه گوگل پس از عنوان مطلب ، عنوان سایت رو هم
به عنوان مطلب می چسبونه و با هم یکی می کنه که نمی خوام اینطوری بشه
به عنوان مثال :
عنوان مطلب : عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت
طریقه ایندکس گوگل :" عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیتوبسایت تفریحی و خبری آریا " و همچنین به صورت " عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت | وبسایت تفریحی و خبری آریا" مجدد ایندکس می کنه .
برای مشاهده ایندکس ها
اینجا را کلیک کنید .
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا این طریقه ایندکس کردن گوگل خوبه یا نه و اگر خوب نیست چطوری باید درستش کنم .
ممنون از همه
نوی افزونه all seo اگه دارید قسمت Post Title Format: رو اینطوری وارد کنید مشکل برطرف میشه:
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid2zp
نوی افزونه all seo اگه دارید قسمت Post Title Format: رو اینطوری وارد کنید مشکل برطرف میشه:
خیلی ممنون دوست عزیز
بسیار عالی بود
-
-
June 21st, 2012, 17:09
عضو انجمن
برای ایندکس سریع تر باد بک لینک بخرین( بک لینک های ارزش مند)
من خودم برای سایتم همون اول خریدم از چند سایت
مطالب انی ایندکس میشدن
البته سایت رو هم دادم آقای امیر حیدری سئو کردن
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید