خسته نباشید
من از ورژن نول 4.5.1 whmcs استفاده میکنم. حالا میخوام به نسخه 5.0.1 آپگریدش کنم.منتها سه تا سوال دارم:

1- چگونه آپگیردش کنم؟ من قبلا کارای ذکر شده مثل جابه جایی سه تا فولدر رو انجام دادم.الان بازم باید اینکارو بکنم؟

2- زرین پالم در فایلهای جدید نیست و حتما فایلاش حذف میشه.همین که در فایلای ورژن جدید whmcs بریزمشون دوباره کافیه ؟

3- الان سفارشات دارم و فعالند.چطوری ه سفارشات قبلی و هم سفارشات جدید رو به whm واسه کنترل و تحویل آنی وصل کنم؟

4- الان من بعضی بخشام کار نمیکنه.مثلا ***** اسپم که برای جلوگیری از تیکت بود عمل نمیکرد و هر چی اسپم تیکت رو ***** میکردم جلوشو نمیکرفت.الان برطرف میشه؟

5- الان وقتی زمان سررسید یه فاکتور مشتری میرسه به مدیر اطلاع داد نمیشه . جالب هم اینه که به کاربر هم اطلاع داده نمیشه و من خودم مثلا میدیدم بعد از سه ماه که تمدید

نکرده داره استفاده مینه هوز.البته به سرور وصل نبود واسه همین خودکار ساس نمیکنه...آیا راهی هست که موقع سررسید تمدید یک محصول به مدیر ایمیل بزنه و اخطار بده؟

6- من الان چون تحویل آنی نداشتم و دستی اطلاعات رو وارد کردم خودش ساس نمیکنه و باید من خودم از whm ساسپند کنم مثلا.الان که آپگرید کنم و به whm وصل کنم آیا مشکلی

پیش نمیاد . اونایی ک من دستی وارد کردم خودشون دیگه با whm هماهنگ میشن دیگه؟

ممنون