-
برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟
برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟
-
-
May 31st, 2012 17:42
# ADS
-
پاسخ : برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟
-
تعداد تشکر ها ازserverirani به دلیل پست مفید
-
پاسخ : برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟
منظورم بیشتر بودجه مورد نیاز هست.
چون همونطور که می دونید ثبت یه دامنه 5 ساله توی سایت ایرانیک 45 تومنه ولی نماینده ها 15 تومن ثبت می کنن. 10 تومن هم دیدم !
چطور این تخفیف رو به نماینده ها می دن؟
-
-
خوب تو همه جا و تو همه مشاغل به نماینده ارزون میدن.
من با نیک گفتگو کرده بودم. و میگفتن که برای نمایندگان با مبلغ های متفاوت برا هر دامین نمایندگی میدن.
مثلا اگه کسی مبلغ بیشتری بپردازه دامین رو با مبلغ کمتری میدن.
البته واحد دامین یونیت هست و 2 تا یونیت برابر با دامین یکساله می باشد.
-
-
عضو انجمن
دوستان ارزش نداره من رفتم دنبالش
از جاهایه دیگه بخرید بهتره 500 تومان سود اصلا ارزش نداره
-
تعداد تشکر ها از sat98 به دلیل پست مفید
-
شرکت هایی هستند که فقط تو کار دامین هستند و برا نمایندگان دامین رو خیلی ارزون میدن.
میتونید از اونا استفاده کنید.
-
-
عضو انجمن
دوست عزیز دقیقا شما حرفی رو زدید که من تو پست قبلی زده بودم
اسپم
من نمیدونم چرا این 100 تا پست مونده تو گلوی عزیزان
من هم مثل دوستان شما 100 تا پست دارم اما فرقی به حالم نکرده
-
-

نوشته اصلی توسط
sat98
دوست عزیز دقیقا شما حرفی رو زدید که من تو پست قبلی زده بودم
اسپم
من نمیدونم چرا این 100 تا پست مونده تو گلوی عزیزان
من هم مثل دوستان شما 100 تا پست دارم اما فرقی به حالم نکرده
قضیه این 100 تا پست چیه؟
اها فهمیدم.
خوب حالا مشکل شما چیه؟
من بخوام به صد برسونم یا نرسون به شما مگه ربطی هم داره؟
ویرایش توسط serverirani : June 1st, 2012 در ساعت 02:01
-
-
دوست عزیز سلام
پبشنهاد میکنم وارد نشوید . این مطلب را دوستانه عرض کردم نه اینکه فکر کنی میخوام رقیب پیدا کنم و دارم نظرش را برگردونم
-
-
June 1st, 2012, 02:23

نوشته اصلی توسط
mibfa
دوست عزیز سلام
پبشنهاد میکنم وارد نشوید . این مطلب را دوستانه عرض کردم نه اینکه فکر کنی میخوام رقیب پیدا کنم و دارم نظرش را برگردونم
این چیزا چیه راحت میشه گرفت
-