سلام
من تا چند ساعت پیش مشکلی نداشتم الان صفحه مدیریت و همچنین صفحه کاربران یعنی کلا صفحه سفید میاد به نظر دوستان مشکل چیه ؟
چه چیز هایی باید برسی بشه ؟
از هاست اشتراکی استفاده می کنم امکان داره مشکل از سرور اصلی باشه ؟
هک امکان داره ؟
با تشکر
الان هم این ارور را میده
دیگه صفحه سفید نیست
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
با سلام
هـــ ک نشدید ولی آپاجی سرور مشکل داره بای آپاچی سرور دوباره تنظیم کنید تا هر دو ارور حل بشه
این ارور هم ماله همونه
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
بلی بگید شاید مدیر دوباره داره سرور کانفیگ می کنه
کسی راه حل این مشکل رو پیدا نکرد ؟؟؟؟
سلام
به احتمال زیاد مشکل از ioncube هستش یه بررسی کنید ببینید غیر فعال نشده
یا از مدیر بپرسید که غیر فعال نکرده یون کیوب رو!
اخه روی یه ساب دامین دیگه روی همین هاستم یه whmcs دیگه دارم
بازم مشکل می تونه از ioncube یا سرور باشه ؟؟؟
محتویات فایل httaccess را cute کنید و ببینید مشکل حل میشه. فقط محتویات را cute کنید که اگر مشکل رفع نشد دوباره paste کنید.
دوست عزیز شما از طریق فایل کانفیگ display error را روشن کنید تا چیغام خطا نمایان بشود
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)