با سلام به همه همکاران عزیز
مدتی هست که با توجه به مشکلات پیش امده ، پیگیر هستیم تا با کمک همکاران محترم و مراجع مسئول تدبیری بیاندیشیم و سعی کنیم فعالیت در زمینه خدمات میزبانی رو به نحوی سازماندهی کنیم .
همانطور که میدونید شرکت ها و افراد زیادی در این زمینه فعالیت می کنن ولی متاسفانه هیچگونه سازماندهی در این زمینه وجود ندارد .
برای مثال چندین مورد رو خدمتتون عرض می کنم :
- نبود هیچگونه صنف ، اتحادیه و یا تشکلی که شرکت های خدمات هاستینگ را حمایت کنید .
در واقع خدمات میزبانی در حال حاضر شغل محسوب نمی شود
- نبود قانون بیمه چه برای حمایت از اطلاعات کاربران ، چه بیمه کارمندان دور کار ( که شخصا به شدت با این مشکل مواجه هستم ) ، بیمه وب سایت و ...
در واقع شما می تونید ماشین یا مغازه خودتون رو بیمه کنید اما یک شرکت هاستینگ که ممکنه درآمدی بیش از بک مغازه داشته باشه نمی تونه بیمه بشه .
- نبود هچ قانونی در زمینه حمایت از خریداران سرور اختصاصی که واقعا حساسیت بسیار زیادی برای یک شرکت خدمات هاستینگ داره
در واقع هیچ سازماندهی در این زمینه وجود ندارد و همونطور که می دونید خیلی ها دارند از این بازار آشفته سود می برند
- نبود هیچ بخشی برای ساماندهی تعرفه های سرویس دهی
بنده فقط چندین مورد رو عرض کردم تا کمی روشن کنم منظورم چه جور مشکلاتی هست .
از عزیزان می خواهم که موارد و مشکلاتی که به نظورشون وجود داره و باهاش مواجه شدن رو در این تاپیک ذکر کنن .
همچنین از شرکت های فعال و همچنین دوستانی که می تونن در جلسه هم اندیشی که از طرف شواری عالی فضای مجازی برگزار می شه حضور داشته باشند می خواهم با یک پیام خصوصی و ارسال شماره تماس آمادگی خود را اعلام کنند .
متاسفانه فضای برگزاری این همایش کمی دست ما رو برای دعوت از شرکت ها و دوستان محدود می کنه و اولویت رو بر اساس اعتبار شرکت ها و همچنین دوستانی که زود تر اعلام آمادگی می کنند قرار می دهیم .
* نظرات شما در مسائلی که در این جلسه بررسی می شه بسیار تاثیر گذار خواهد بود .
با تشکر محمدعلی حسینی