یکی از سوالاتی که زیاد از من پرسیده می شود، در مورد الگوریتم جدید گوگل هست و نحوه لینکدهی و لینک گرفتن سایت هاست. بعضی نگرانند که لینک دادن از ریشه اشتباه است. در این مطلب مختصر اطلاعاتی که در این زمینه دارم را در اختیار شما خواهم گذاشت. به امید استفاده شما عزیزان.یکی از سوال های مطرح شده این هست که کلا دیگر نباید به سایت ها لینک بدهیم؟
این مطلب غلط هست. شما همچنان مجاز به تبادل لینک هستید، اما باید دقت کنید که وبلاگ مورد نظر با وبلاگ شما هم موضوع و از رتبه خوبی برخوردار باشد تا برای شما ارزش کافی را داشته باشد.
مطلب بعدی در مورد خرید لینک برای افزایش رتبه هست که در قوانین جدید این مورد ارزش کافی را نخواهد داشت. لینک گرفتن در الگوریتم جدید می تواند به عنوان نقل قول یا منبع در وبلاگ های دیگر، به نفع شما باشد.
مطلب دیگر این هست که اگر می خواهید به سایتی لینک یک طرفه بدهید، از خاصیت nofollow استفاده کنید تا در صورت مشکل، برای رتبه سایت شما مشکلی پیش نیاید.
تاکید می کنم سعی کنید مطالب را از خودتان بنویسید و از جای دیگر کپی نکنید که به ضرر شما خواهد بود.
در صفحه اصلی کمتر تبلیغ داشته باشید و دور تا دور سایت را با تبلیغات آزاردهنده شلوغ نکنید.
و همانند مطلب قبل که در مورد سئو نوشته بودم، تآکید می کنم حول یک موضوع تخصصی مطلب منتشر کنید.
خواندن این پست من هم خالی از لطف نیست.
منبع