سلام
رو سرور بدون کنترل پنل سایت گذاشتم و فعلا با ip می بینم
می خوام دومین رو بهش ول کنم.
سرویس دهنده یک IP برا vps داده. چون جستجو نتیجه نداشت میخوام اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.
با سپاس
سلام
رو سرور بدون کنترل پنل سایت گذاشتم و فعلا با ip می بینم
می خوام دومین رو بهش ول کنم.
سرویس دهنده یک IP برا vps داده. چون جستجو نتیجه نداشت میخوام اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.
با سپاس
منم یک سرور مجازی دارم، سیستم عامل centos رو روش نصب کردم و میخوام بدونم ، چطور میتونم dns روش بذارم ؟ چون این سرور مجازی برای هاستینگ هست . کنترل پنل cpanel رو نصب کنم و بعد لایت اسپید و بعد dns ؟
لطفا مراحل رو توضیح بدید .
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام این مطلب رو مطالعه کنید
http://www.lamolabs.org/blog/282/how...r-on-centos-5/
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
من bind رو حذف کردم و از طریق webmin نصب کردم و تنطیمات رو هم انجام دادم اما یه ارور داد:
کسی اطلاعی داره؟کد:NDC command failed : rndc: connection to remote host closed This may indicate that the remote server is using an older version of the command protocol, this host is not authorized to connect, or the key is invalid.
ویرایش توسط anjexion : May 2nd, 2012 در ساعت 13:33
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)