-
November 2nd, 2009, 19:23
عضو انجمن
CentOS vs Debian
با سلام خدمت همه دوستان حرفه ای
با توجه به اینکه دو توزیع لینوکس Debian و CentOS بیشتر برای سیستم عامل سرور سایت های اینترنتی مطرح هستند، عزیزان حرفه ای در کار هاستینگ و سرور لطف کنند نظر بدهند کدوم یکی از این سیستم ها بهتر هست، دلیل و مزیت ها رو هم قید کنند.
توزیع های Debian مثل Ubuntu رو ذکر نکردم، CentOS هم به عنوان نماینده کلیه توزیع های RedHat هست!
-
-
November 2nd, 2009 19:23
# ADS
-
November 2nd, 2009, 19:30
عضو انجمن
پاسخ : CentOS vs Debian
نظر بنده Debian هست.
- پیدا کردن راحت Package ها در Debian Package هست.(مقایسه کنید با CentOS! )
- وجود Mirror های مختلف در کشورهای مختلف، یعنی فایل etc/apt/sources.list/ رو ویرایش می کنیم و منبع دریافت فایل های Package و Update سیستم و... را مطابق با کشوری که سرورمون در اون کشور هست تنظیم می کنیم. مثلا برای XLHost از ftp.us.debian.org و برای دیتاسنتری توی انگلستان از ftp.uk.debian.org استفاده می کنیم.در نتیجه سرعت دانلود و... بالا می ره.
-
-
November 2nd, 2009, 20:04
عضو دائم
-
-
November 2nd, 2009, 20:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mostafa
نظر بنده Debian هست.
- پیدا کردن راحت Package ها در
Debian Package هست.(مقایسه کنید با CentOS! )
با استفاده از سایت:
یا دستور زیر:
کد:
# yum search package_name
در CentOS میتوان به آسانی Package ها را یافت 

نوشته اصلی توسط
Mostafa
- Mirror های مختلف در کشورهای مختلف، یعنی فایل etc/apt/sources.list/ رو ویرایش می کنیم و منبع دریافت فایل های Package و Update سیستم و... را مطابق با کشوری که سرورمون در اون کشور هست تنظیم می کنیم. مثلا برای XLHost از ftp.us.debian.org و برای دیتاسنتری توی انگلستان از ftp.uk.debian.org استفاده می کنیم.
با تنظیم دستی شاید نتوانید نزدیک ترین و پرسرعت ترین منبع رو به کار ببرید و فقط عمومی ترین آن را با توجه به کشور انتخاب کرده اید! 
من برای این کار از پلاگین fastmirror در CentOS استفاده می کنم که با تست کردن mirror های مختلف نزدیک ترین و پرسرعت ترین منبع را به صورت خودکار پیدا می کند!
-
تعداد تشکر ها از Domain به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2009, 21:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
metalik
بابت لینک ها خیلی ممنون!
خلاصه مطلب لینک اولی، هم خود پست هم نظر کاربران تاکید بر این دارند که اگر نمی خواهید پول خرج کنید و امنیت باستون مهم هست Debian استفاده کنید. خود نویسنده نوشته که Debian توسط یک گروه داوطلبانه توسعه می یابد ولی CentOs یک شرکت هستند. بعد گفته که این گروهی بودن Debian باعث شده که مو لای درزشون نره و وقتی Release می دهند خیلی Perfect باشد! و گفتند که ایراد این گروهی بودن این هست که Release هاشون شامل نرم افزارهای آخرین نسخه نمی شه چون زمان زیادی می برد که یک Release بدهند. که این مشکل هم با apt-get update و apt-get dist-upgrade رفع می شود!
این صحنه رو خوشم اومد :
کد:
But, if it was between CentOS and Debian,Why? RPMs are stupid. They've always been stupid, they always break, and using Apt is simply less hassle.
-
-
November 3rd, 2009, 08:52
عضو جدید
تاپیک خیلی خوبی زدید;من به عنوان یه تازه کار Debian رو ترجیح میدم.
ولی تعاریف و نمونه های CentOS رو خیلی شنیدم، پکیج های Updateی CentOS چند روزی دیر تر از RedHat میاد، ولی میتونه با کلاه قرمزی رقابت کنه!
-
-
November 3rd, 2009, 13:24
عضو دائم
به نظر من سنت ا اس بزن
چون بیشتر کنترل پنل ها هم در اولویت واسه اون کار کردن
همه پکیج ها رو داره
آموزش های ایترنتی همیشه اول واسه ردهت میان بیرون
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2009, 17:54
عضو جدید
میخوام روی pcم سنت او اس رو نصب کنم.
آیا محیط ایکس داره یا فقط ترمینال هستش؟ مثل نسخه سرور اوبونتو که ترمیناله؟
برای وب سرور میخوام.
-
-
November 8th, 2009, 17:54
عضو جدید
برای وب سرور میخوام.
-
-
November 8th, 2009, 18:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
isoheil
برای وب سرور میخوام.
موقع نصب میتونید تعیین کنید
-
تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید