نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: سرور مفید برای تازه کاران !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض سرور مفید برای تازه کاران !

سلام،

در دو هفته ای که من دارم تحقیق میکنم راجع به سرورها ... متاسفانه فشاری که روم بوده ... روی هیچکس نبوده .. حالا کار ندارم . ولی انصافا هر کی برندی که استفاده میکنه رو میگه و از دیگری بد میگه، اینم میدونم که همه سرورها رو باید تجربه کرد شخصا تا فهمید چی به چیه .. ولی برای شروع باید یکی منفعت شخصی رو بذاره کنار و راهنمایی کنه ... لطفا !

من یک سرور میخوام با رم 24 ، که یک سرور مجازی 8 گیگ رم برای هاستینگ بذارم، و 10 تا رم 1 گیگ و 12 تا هم رم 512 ، خواستم ببینم برای شروع از چه دیتا سنتری بگیرم بهتر هست ؟

نظر خودم یکی از ایناس : کیمسوفی، پونیکس، هتز، Ovh

کیمسوفی : قیمتش برام مناسبه، پرتش 100 Mbit هست که نمیدونم یک گیگش هم هست یا نه، و یا همین 100 Mbit برای این کاری که میخوام جواب میده یا نه ؟

پونیکس : قیمتش برام مناسب هست و قطعاتش هم اوکی هست فقط تنها مشکل پرتش هست، البته من توسط یکی از دوستان یک سرور مجازی گرفتم و گفت 60 تا سرورمجازی روشه و سرعت دانلود با IDM حدومد 35 مگابایت بود . حالا نمیدونم خوبه یا نه ..

هتز : یکی از دوستای مورد اعتماد شدیدم از اینجا سرور داره و راضی هست و سفارش کرد به من، و اکثر دوستای نزدیکمم از اینجا داره .

OVH : دوستایی که در این انجمن پیدا کردم همشون این دیتاسنتر رو معرفی کردن و من مشتاق شدم، قیمتش باز برام اوکی هست ولی خوب ترس دارم چون شنیدم زیاد گیر میده، اینم میدونم هر سروری باید پرت هاش بسته بشه و تنظیم بشه وگرنه گیر دادن برای همه جا هست ، برای همین کلا ترس هست ، اونم برای شروع !

------------------
    از این سرورهای مجازی که گفتم، کم کم 6 تاش برای فروش چیز استفاده میکنن، کلا گفتم که در جریان باشید برای راهنمایی که می کنید.

به نظر ما من از کجا و با چه دلایلی بگیرم ؟ متشکر .
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

2. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)