سلام دوستان
بنده یه 5 گیگ هاست وارز میخواستم البته رسلر وارز میخام
اگه رسلر کسی نداره زیاد مهم نیست 5 گیگ وارز میخام البته قیمت مناسب میخام هرکی داره لطفا" اعلام کنه قیمت های خودشو مرسی
فقط فوری میخام
سلام دوستان
بنده یه 5 گیگ هاست وارز میخواستم البته رسلر وارز میخام
اگه رسلر کسی نداره زیاد مهم نیست 5 گیگ وارز میخام البته قیمت مناسب میخام هرکی داره لطفا" اعلام کنه قیمت های خودشو مرسی
فقط فوری میخام
این که نمیشه وارززمانی که دیتاسنتر گیر نداده![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
:yes:
خوب منم نگفتم وارز هست:yes: دیتاسنتری که من ازش میگیرم تا حالا که چیزی نگفته ولی در هر صورت حادثه خبر نمی کنه! با اینکه خیلی از دوستان به این میگن وارز ولی من می گم کاربر باید بدونه که اگه روزی مشکلی پیش بیاد از طرف من نباشه(درخواست های قبلی هم خیلی از دوستان سرویس هاشون رو معرفی کردن و بعدش هم گفتن که وارز پشتیبانی نمی کنن )
سلام
خوب حالا چرا وارز . به نظر من شما دوست عزیز بیا و استفاده از نرم افزار های وارز را کنار بگذار و لایسنس ها را بخر :chef:
پس کسی وارز نداره :wacko:
چرا این وارز هستش. یه شرکت جهانی برای محافظت تمام کسانی که سیستم را به فروش می رسانند و سرویسی ارائه می دهند و به طور کلی شکایات مختلف وجود داره به نام RSA که روی هاست های وارز می توانید ادامه دهید ولی هنگامی که RSA نامه رسمی بنویسه هیچ دیتا سنتری نیست که بتونه انجام نده دستور اون هارو.
من هاست وارز می دم و دیتا سنتر کاری به کارش نداره فقط اگر به طور رسمی RSA نامه نگاری کنه کاری نمی تونی کنی.
حتی در بعضی مواقع RSA از دیتاسنتر می خواد که مثلا اطلاعات سایت در اختیار صاحب برنامه قرار بده که ببینن چخ جوری سیستم شون null شده !
یا سیستم های Fake Page رو تماما سورس کد هارو در اختیارشون قرار می دهند که ببینند مشکل امنیتی شون چی هست.
http://ehost.ir/hostings.php
سلام
آقا شما از کدام دیتا سنتر سرور می گیرید ؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)