با سلام.
یک سرور مجازی ایران با رم 512 یا 1 گیگ با پهنای باند ماهیانه 150-200 گیگ میخوام.
لطفا آفر بدید ..
با سلام.
یک سرور مجازی ایران با رم 512 یا 1 گیگ با پهنای باند ماهیانه 150-200 گیگ میخوام.
لطفا آفر بدید ..
سلام
اگر خواستید میتونم با این مشخصات :
CPU : E5620 2 Core
Guaranteed Memory : 1024 MB
Hard Disk Space : 60 GB
Monthly Bandwidth : 150 GB
IP Numbers Included : 1
ماهانه 55000 تومان تقدیم کنم
موفق باشید
رم 512 چطور ؟
اگر اجازه بدید قیمت هاروقتی فروش ویژه شروع شد اعلام می کنیم (الان تصمیم دقیقی گرفته نشده)
سرعت به نسبت موقعیت مکانی و قدرت سرور مقابل متغیر هست . اگر مقصد و لینک خاصی مدنظر دارید . اون رو پ خ کنید تا بهتون اسکرین شات از سرعت بدم
اما دانلود به طور میانگین از سرور cachefly بین 2/5 تا 4 مگ هست و از سرور های داخل کشور و موقعبت های مکانی نزدیک تر حدود 8-9 مگ
مشکلی نیست فایل مورد نظر رو بدید ما دانلود می کنیم براتون
موفق باشید
بدلیل وجود افراد سوءاستفاده گر آیا میتونید روی سرور ابزاری رو اجرا کنید که از flood شدن و یا attack خودرن جلوگیری شه ؟
من به این دلیل تاکید بر ابزاره امنیتی میکنم که چون توی محیط گیم سرور دشمن و افراد زیاد وجود دارند که کارشون flood کردن هست.مثلا یک سرور خارج گرفته و یک flooder ریخته و ای پی رو میده و خلاصه سرور مصرفش از همه نظر میره بالا و تایم اوت میشه.اگر مثلا از نظر این مسائل هم امنیت برقرار بشه ( میدونم صر در صد نیست اما در حد حداکثر ) خیلی عالی میشه.
در ضمن اگر سایتی دارید لینک کنید .. ممنون
تا جایی که مقدور باشه سعی می کنیم جلوگیری کنیم
آدرس سایت : سبد خرید - هدف سازان زندگی
فعلا این سرویس رو برای سفارش غیر فعال کردیم تا 1-2 روز آینده که فروش ویژه آغاز میشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)