با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
قبل از هر چیز مقدمه ای جزئی رو خدمتتون می گم و بعد می ریم سراغ بحث اصلی : (زیاد رسمی صحبت نمی کنم)
همونطور که خودتون در مورد نقش اینترنت در دنیای امروز در انتقال و اشتراک اطلاعات و کسب درآمد اطلاعاتی دارید و حتما می دونید کارهایی که به صورت تیمی پیش رفته، بهتر نتیجه گرفته و هم اینکه ریسک پذیری پایینی داره نسبت به کارهایی که به صورت انفرادی در اینترنت انجام شده.
من و دوستم ایده هایی رو در زمینه وب داریم که به جرئت می تونم بگم جزء ایده های اختصاصی هست واگه هم اختصاصی نباشه، دو سه تا نمونه بیشتر نداره (اون هم در سطح بین الملل ولی نه به گستردگی کار و ایده ما)
ما الان تصمیم گرفتیم یکی از پروژه هامون رو راه اندازی کنیم.
سیستم اشتراک گذاری عکس به همراه کسب درآمد با شیوه ای خاص :
این ایده نمونه ایرانی به هیچ عنوان نداره و نمونه خارجی به جستجوهایی که انجام دادیم دو نمونه پیدا کردیم که زیاد معروف هم نیستن.
امکانت و مزایای این سیستم محفوظ هست، فقط در همین حد خدمتتون که گفتم و پیش زمینه دارید به نظرم کافی هست.
حالا چرا این تاپیک رو ایجاد کردم:
پروژه ای که رو که می خواییم راه اندازی کنیم تنها در سطح ایران نیست، به همین خاطر از عهده یکی دو نفر بر نمی یاد چه از نظر مالی و چه از نظر نیروی انسانی.
خواستم خدمت دوستانی که تمایل دارن در اینترنت سرمایه گذاری کنن (در سطح بین المللی) ، می تونن به توجه به تجربیات و تخصص هایی که دارن تویه تیم ما عضو بشن (به عنوان شریک و در سود و زیان سایت شریک هستن).
در مورد درآمدزایی سایت تا یکسالی به فکر درآمدزایی نیستم، فقط هدف معروف کردن و پیشرفت سایت هست و بعد کم کم راه های درآمدزایی سایت رو استارت می زنیم. (البته مدت زمانش ممکنه فرق کنه)
سرمایه ای که مورد نظر هست برای شروع تا الان برآورد شده چیزی در حد 7-8 میلیون هست . ==> طراحی اسکریپت اختصاصی + تبلیغات و غیره
دوستانی که می تونن سرمایه گذاری کنن و می خوان در این پروژه مشارکت داشته باشن به من اطلاع بدن
قبل از هر چیزی حتما سابقه کاری خودتون رو در دنیای مجازی اعلام کنید. دوستانی هم که هیچ گونه سابقه ای ندارن فقط می تونن از نظر مالی پروژه رو حمایت کنن.
همچنین تمامی اعضا گروه در سود و زیان با توجه به سرمایه خودشان، شریک خواهند بود. لیست فعالیت های مالی(سود/زیان/هزینه) قبل و حین کار بررسی و به اطلاع و نظر همه اعضا می رسد. (هیچ کاری بدون رای گیری بین اعضا صورت نمی گیره و تمام تصمیمات و یا فعالیت هایی که می خواد صورت بگیره با نظر تمامی اعضا انجام خواهد شد)
در صورت تمایل قراردادی فی مابین منعقد خواهد شد تا حقوق تمامی افراد گروه محفوظ باشد و همچنین وظائف هر فرد مشخص بشه.
جهت پیوستن به گروه و همراهی طرح جدید می تونید به من پیغام بدید. چنانچه شماره تماس هم لازم داشتید خدمتتون داده می شود.