سلام دوستان
من یه وردپرس نصب کردم رو سایت و یه قالب ادیت کردم و بعد از ادیت قالب متوجه شدم که سایت با www باز میشه اما بدون www باز نمیه ! میشه بگین مشکل از کجاس ؟
سلام دوستان
من یه وردپرس نصب کردم رو سایت و یه قالب ادیت کردم و بعد از ادیت قالب متوجه شدم که سایت با www باز میشه اما بدون www باز نمیه ! میشه بگین مشکل از کجاس ؟
با چندتا مرورگر و از سیستم های دیگه امتحان کردم همین مشکلو داره
شیش تاییها
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
خیر از addon استفاده نکردم
ایا از addon استفاده کرده اید؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
اگر با www باز نمیشه و بدون اون میشه احتمال داره مرورگر شما آفلاین از اطلاعات قبلی نشون میده با یک مرورگر دیگه تست کنید یا اینکه مرورگر خودتون رو هیستروریشو خالی کنید برای فایر فاکس control+shift+deletg
آدرس سایتم بزارید ببینم برای ما باز میشه
بدون www باز نمیشه , نه کار خاصی نکردم و چیزی رو تغییر ندادم
برای من با www باز شد دقیقا" چه کار کردی تو سی پنل چیزی رو تقییر دادی ؟
اين كد رو داخل فايل htaccess قرار بديد.کد:RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.example\.com$ [NC] RewriteRule ^(.*) http://www.example.com/$1 [QSA,L,R=301]
ادرس بدون www به آدرس با www ريدايركت ميشه ..
example ادرس سايت شماست ..اين كار به سئوي سايت هم كمك ميكنه ..
فکر کنم از تنظیمات خود وردپرس باشه. چون من سایتم رو سئو کرده بود که بدونه www . باز نشه این کار رو گفتن انجام دادم . یا هم از فایل (داخل هاست)httedoct شاید باشه اینا رو هم تست کنید.
ویرایش توسط ms313 : April 6th, 2012 در ساعت 13:21 دلیل: غلط املایی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)