با سلام
دوستان اگه میشه یه دیتا سنتر خارجی معرفی کنید که سرور مجازی ارئه بده . هم برای آپلود سنتر هم برای هاست دانلود کردن می خوام زیاد به محتوای فایل های درونش گیر نده.
ممنون
با سلام
دوستان اگه میشه یه دیتا سنتر خارجی معرفی کنید که سرور مجازی ارئه بده . هم برای آپلود سنتر هم برای هاست دانلود کردن می خوام زیاد به محتوای فایل های درونش گیر نده.
ممنون
به غیر از اینجا کسی دیگه جایی رو نمیشناسه.لطفا اگه خودتون استفاده کردین و معتبر می دونی بگید. فقط روسیه با کپی رعایت کار نداره ؟
از دوستان کسی پورت اختصاصی یک گیگ هم ارئه نمیده ؟
دوست عزیز با کپی رعایت مشکلی نداره ؟
در ضمن شما خودتون استفاده کردین ؟
رای هستین؟
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
سلام
من هاست می خواستم خرید کنم که وارز باشه اما نونستم پیدا کنم ب جز اون آدرس که دوستمون گفتن. چون می خوام آپلود سنتر و هاست دانلود باشه نمی خوام فردا شکایت کنن از محتوای توش چون کرک برنامه ها هم گذاشته میشه.
اما یکی از فروشنده های ایرانی گفتن سرور مجازی بگیرن باید پورت 1 گیگ باشه که اونم بعید می دونم فروش نده ها اختصاصی برام پورت یک گیگ بدن.
چرا از شرکت های داخلی خرید نمی کنم.؟
اونا که کیفیتشون خوبه مثل هاست دی ال گرون میدن . به خاطر همین از تون سوال کردم...
ممنون که راهنماییم کردین .
اگه شرکت خوب مینشاختین بگین ممنون.
با سلام
اکثر دوستان از دیتاسنتر های خوب خارجی سرور مجازی میتونن بدن شما حتما" میخواید از فروشنده خارجی خرید کنید ؟
ویرایش توسط serverstar.ir : April 1st, 2012 در ساعت 23:44
از hostkey.ru می تونید سرور تست به مدت 24 ساعت بگیرید برای تست شبکه البته شبکه دیتاسنترهای روسی به گرد دیتاسنترهای آمریکایی نمیرسن اما خوب چیزی به اسم کپی رایت براشون معنی نداره البته به جز کپی رایت داخلی روسیه.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
فکر نکنم بهترین دیتاسنترها هم برای سرور مجازی پورت 1 اختصاصی بدن!!!
caro.net من 4 ساله باهاش کار می کنم آمریکا هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)