باسلام خدمت تمام دوستان و همکاران محترم
از اونجایی که قرار هست بعد از عید مجدد فروش هاست اشتراکی را آغاز کنیم تصمیم به این گرفتم که به عنوان آخرین راهنمایی و هم فکری با کمک شما به چند سوال بنده پاسخ بدید و به یک جمع بندی کامل برسیم
1 - برای ارائه هاست اشتراکی با بهترین کیفیت از چه نوع هاردیسکی استفاده کنیم ؟؟
نظر خودم روی هاردهای 600 گیگابایتی sas است یعنی روی سرور 4 هارد قرار بدیم و بعد این ها را RAID کنیم
نظر شما به چه نوع هاردیسک و RAID قرار بدیم ؟؟
2 - از اونجایی که شاید بعضی از کاربران گاهاً از هاست های خود برای استفاده اسکریپت هایی مانند راپیدلچ یا اسکریپت های چت و ... استفاده کنند تصمیم گرفتیم روی سرور دو عدد پردازنده X5650 قرار بدیم
که از لینک زیر قابل مشاهده است :
Intel® Xeon® Processor X5650 (12M Cache, 2.66 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI)
آیا همین CPU مناسب هست یا از دو پردازنده دیگر استفاده کنیم ؟؟
3 - رم سرور را بین 24 تا 32 گیگ رم در نظر گرفتیم , اما با توجه به اینکه پردازنده سرور کشش رم بالاتری دارم , بهتر نیست از رم بالاتر استفاده کنیم
مثلاً تا 48 گیگابایت که در آینده با کمبود مواجه نشیم ؟؟
4 - همانطور که خیلی ها اعلام می کنند سرور با پورت 100 مگابیت هم مناسب هست , اما تصمیم داریم حتماً پورت یک گیگابیت روی سرور قرار بدیم تا نسبت به دیگر سخت افزارهای موجود هم خوانی داشته باشد
5 - لوکیشن سرور را به ترتیب اولیت :
** انگلیس
** هلند
** سوئیس
** کانادا
** آلمان
قرار دادیم
به نظر شما همکار یا کاربر عزیز کدام لوکیشن برای کاربران حاضر مناسب تر است ؟؟
6 - آیا در سرورهایی که تنها برای هاست اشتراکی استفاده می شود (( هاست دانلود و ... نه )) تاثیر پورت بر روی کیفیت سایتها به چه صورت است ؟؟
به دلیل اینکه اگر مطمعاً باشیم با انتقال سایتهای بزرگ از نظر پورت کاهش سرعت لود سایتها به وجود می آید از انگلیس پورت 2 تهیه می کنیم
7 - و در انتهای مهمترین گزینه که ذهنم خودم را مشغول کرده , پهنای باند مصرفی این سرور هست
نتونستن به یک عدد معقولی برسم
یعنی مصرف پهنای باند این سرور در ماه (( بعد از 6 ماه آغازین )) چقدر خواهد بود , که بر روی این سرور چقدر درخواست پهنای باند کنیم
20 ترابایت به صورت پیش فرض روی سرورها موجود است , ایا این میزان بعد از 6 ماه کافی است یا به 50 ترابایت ارتقاء بدیم ؟؟
تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن و مطالعه کردن
منتظر نظرات شما هستم
موفق باشید