سلام. کسی میدونه این آی پی مال کدوم گ و ر ی هست؟ از دیشب گرفته ما رو زیر حمله.با وجود اینکه بستیمش بازم با آی پی های دیگر داره حمله میکنه.. کسی میدونه مال کجاست و به کجا باید شکایتش رو کرد؟
37.72.171.9
سلام. کسی میدونه این آی پی مال کدوم گ و ر ی هست؟ از دیشب گرفته ما رو زیر حمله.با وجود اینکه بستیمش بازم با آی پی های دیگر داره حمله میکنه.. کسی میدونه مال کجاست و به کجا باید شکایتش رو کرد؟
37.72.171.9
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
Swiftway Business Provider offers dedicated servers,CDN, colocation,streaming and hosting solutions
از اینجا میتونی پیگیری کنی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
سلام دلتا جان
اطلاعات کامل در مورد حمله و ... را ارسال کند تا پیگیری کنم
این ای پی مربوط به سرورهای ما هست (( شدم پلیس سایبری))
همونطور که بارها و بارها گفتم ما رنج ای پی های مختلفی داریم که این هم جزء همون رنج هاست
فکر نمی کنم خریدار مستقیم به سرور شما حمله کرده باشه , مشکل باید در برنامه سی -- سی -- ****** باشه که روی سرورنصب هست و از طریق اون ...
در هر صورت اطلاعات تکمیلی را برای ما ارسال کنید تا بررسی کنیم
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
براتون پ خ کردم جناب هوشیار..
سلام
بعد از بررسی پیغام خصوصی بهتون اطلاع میدم
شکیبا باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
داداش انگار شما از ما بیشتر شاکی هستی؟ مشکل خاصی بنده ندارم.اطلاع دادم تا اگر از سرور ایشون سواستفاده میشه جلوشو بگیره دردسر ساز نشه براش.. وگرنه امروز صبح آی پی رو بستم خلاص..
در ضمن جواب بنده رو هم دادن رحمان جان....حالا شما مشکلی برات پیش آمده تو تاپیک عمومی خوب نیست به خدا..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)