-
March 14th, 2012, 17:11
عضو دائم
خرید آخرین نسخه ماژول whmcs بانک ملت
سلام خدمت همه دوستان و همکاران
لطفاً کسانی که ماژول بانک ملت را برای فروش دارند اعلام کنند و لینک خرید ارسال نمایند تا اقدام کنیم
یک نسخه موجود دارم که مربوط به 6 ماه پیش است
اما با توجه به توضیحانی که قبلاً در انجمن مشاهده کردم (( ماژول اصلی مقداری تغییر کرده )) خواهان خرید نسخه جدید هستیم
منتظر پیشنهادات هستیم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
March 14th, 2012 17:11
# ADS
-
March 14th, 2012, 17:17
پاسخ : خرید آخرین نسخه ماژول whmcs بانک ملت
سلام
عذر میخوام ، جسارتا فراسو رو چرا انتخاب نمیکنید ؟
-
-
March 14th, 2012, 17:19
عضو دائم
سلام
دوستان نظرشون را در مورد لینک زیر هم اعلام کنند :
گسترش دهندگان وب ونون - سبد خرید
از نظر تایید مشکلی نیست و تایید شده است اما تفاوت قیمتی که با نسخه فراسو داره من را به شک انداخت که شاید نسخه جدید نباشه (( هرچند که شک دارم نسخه جدیدی ارائه شده, اما کار از محکم کاری عیب نمی کنه )) :
WHMCS[CompleteSolution] - ماژول های طراحی شده توسط شرکت
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
March 14th, 2012, 18:37
عضو دائم
فراسو خیلی بهتره دوست عزیز کنترل پنل مدیریتی عالی و قابلیت ستل از داخل مدیریت
حتی تمام تراکنش هارو با مشخصات و زمان دقیق داخل مدیریت ثبت میکنه حتی مربوط تاریخ های خیلی قدیمی
در مورد ورژن باید بگم ماژول فراسو قدیمیه ولی خب عالیه
اگه میبینید دوستان از بانک ملت ایراد میگیرند به خاطر مشکلات خود بانکه
که بعضی اوقات دیر پول میاد تو حساب و در هفته شاید 5 تراکنش پولش بین حساب بانک و مشتری گیر کنه که البته ماژول فراسو مشکل رو حل کرده با مدیریت قوی که داخل whmcs میسازه
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : March 14th, 2012 در ساعت 18:39
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2012, 19:01
عضو دائم
فراسو خیلی بهتره دوست عزیز کنترل پنل مدیریتی عالی و قابلیت ستل از داخل مدیریت
حتی تمام تراکنش هارو با مشخصات و زمان دقیق داخل مدیریت ثبت میکنه حتی مربوط تاریخ های خیلی قدیمی
در مورد ورژن باید بگم ماژول فراسو قدیمیه ولی خب عالیه
اگه میبینید دوستان از بانک ملت ایراد میگیرند به خاطر مشکلات خود بانکه
که بعضی اوقات دیر پول میاد تو حساب و در هفته شاید 5 تراکنش پولش بین حساب بانک و مشتری گیر کنه که البته ماژول فراسو مشکل رو حل کرده با مدیریت قوی که داخل whmcs میسازه
سلام
تشکر از پاسختون
پس به نظر شما بهتره از فراسو خرید کنیم
نسخه ای که هم اکنون موجود داریم مربوط به IranianServer هست که یکی از دوستان چندین ماه پیش برای ما ارسال کرد , که همین نسخه را 2 ماه پیش روی سایت یکی از دوستان نصب و تست کردم که به درستی کار می کرد
اما به دلیل اینکه در انجمن اعلام شده بود بعضی از لینکهای موجود در ماژول (( مربوط به بانک )) تغییر کرده , صلاح دیدم نسخه جدید را خرید کنم تا حتی یک درصد مشکلی نداشته باشیم
فقط یک مورد را در سایت فراسو متوجه نشدم
هزینه اعلام شده معادل 50 هزار تومان برای یک سال است یا دائم ؟؟
در سایت ونون هزینه سالیانه 20 تومان است که در صورتی که دائم خرید شود معادل 45 تومان محاسبه می شود
موفق باشید
-
-
March 14th, 2012, 19:04
عضو دائم
عزیز این 50 تومان رو میدین ماژول برای همیشه مال خودتونه
یک خوبی دیگه که فراسو داره اینه که وقتی آی پی سرور رو عوض میکنید نیازی به ارسال تیکت و ... نیست
کافیه از تو همون قسمت سرویس های من داخل پرتال کاربری فراسو با زدن یک کلیک آی پی رو ریست کنید
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2012, 19:27
عضو دائم
عزیز این 50 تومان رو میدین ماژول برای همیشه مال خودتونه
یک خوبی دیگه که فراسو داره اینه که وقتی آی پی سرور رو عوض میکنید نیازی به ارسال تیکت و ... نیست
کافیه از تو همون قسمت سرویس های من داخل پرتال کاربری فراسو با زدن یک کلیک آی پی رو ریست کنید
سلام
سپاس از پاسختون
تا امروز فکر می کردم در صورتی که ای پی سرور تغییر پیداکنه باید به بانک اطلاع بدیم
پس با توجه به داشتن یک ادمین پنل و ... ماژول فراسو توصیه میشه
با خودشون صحبت میکنم و بعد خرید کنم
موفق باشید
-
-
March 14th, 2012, 19:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
سپاس از پاسختون
تا امروز فکر می کردم در صورتی که ای پی سرور تغییر پیداکنه باید به بانک اطلاع بدیم
پس با توجه به داشتن یک ادمین پنل و ... ماژول فراسو توصیه میشه
با خودشون صحبت میکنم و بعد خرید کنم
موفق باشید
سلام
در صورت تغيير آي پي بايد به به پرداخت آي پي جديد رو بديد و اگه ماژول رو از فراسو تهيه كرده باشين ، بايد لايسنس رو رو آي پي جديد ست كنيد .
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2012, 19:40
عضو دائم
عزیز به بانک هم باید اطلاع بدین
اما هر ماژول یه لایسنس داره که با تغییر آی پی اونم قطع میشه که تو فراسو به راحتی قابل حله
ولی به بانک باید حتما بگید آی پی جدیدتونو
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2012, 13:26
عضو دائم
سلام
تشکر از راهنمایی دوستان
از فراسو خرید شد
موفق باشید
-