سلام
کسی میدونه کدوم مجازی ساز از کارت صدا حمایت (ساپورت) میکنه؟
برای رادیو می خوام
اگه بحث قبلی رو می خواید پیگری کنید ایجا رو ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f56/29288/index2.html
سلام
کسی میدونه کدوم مجازی ساز از کارت صدا حمایت (ساپورت) میکنه؟
برای رادیو می خوام
اگه بحث قبلی رو می خواید پیگری کنید ایجا رو ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f56/29288/index2.html
درایور های کارت صدا در مجازی ساز Xen و VMWare ( و احتمالا Hyper-V ) قابل نصب و راه اندازی هستند. [ توجه کنید گفتم درایورهای کارت صدا وجود دارن و قابل راه اندازی هستن ، تجربه شخصی ندارم در این ضمینه. ]
چون در مورد فروش هم پرسیده بودین لینک میدم ،
پارت وب | سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز VPS
از 2 دیتاسنتر میتونیم در خدمتتون باشیم.
اگر خواستین میتونم VPS در اختیارتون قرار بدم که ابتدا مطمئن شین کاری که میخواین انجام بدین شدنی هست و بعد خرید انجام بدین
با احترام
بابایی
سلام،
والا فکر نمیکنم به مجازی ساز ربطی داشته باشه!؟
یه سری تنظیمات هستش که تو خود سرور مجازی انجام میدی که من فقط با ویندوز رو تست کردم و جواب گرفتم ...
Email: Borhani.92 at gmail dot com
به مجازی سازی مربوط میشه. فکر نکنم تو xen بشه حالا دوستان واردترن
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!
یعنی کسی از فروشنده ها از مجازی ساز دیگه ای استفاده نمیکنه؟
دورد در esxi و esx به خوبی جواب میدهد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در xen روی ویندوز قابل نصب است...
هر کس که کار کرد کارت صدا و درست اجرا شدن مجازی ساز کارت صدا(virtual sound card)رو تنضمین کنه خریدارم
این نرم افزار باید مثل کامپیوتر های خودمون میکروفون و اسپیکر مجازی رو بتونه تو اسکایپ نشون بده تا کار پخش لایو راه بیوفته
برای این کار کافیست این مراحل را به ترتیب انجام دهید : از Start به منوی Administrative tools بروید و روی گزینه Terminal Services Configuration کلیک کنید تا پنجره ی مورد نظر باز شود. سپس روی RDP-TCP راست کلیک کرده وارد Properties شوید و بعد در تنظیمات Client Settings قسمت پایین تیک Audio mapping را بردارید و در آخر OK. سرور خود را یک بار ریبوت کنید.
به صورت پیشفرض تیک نداشت
تیک دارش کردم ، ریبوت کردم ولی تاثیر نذاشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)