سلام
باید اجاره سرور بدم و 254865 در حساب زرین پال دارم کسی هست بخره؟ یه جوری بهش میدم که براش 10 هزار توومن سود داشته باشه من نمیتونم 4 روز صبر کنم تا زرین پال بریزه ممنون میشم خریداراش پ.خ بدند
سلام
باید اجاره سرور بدم و 254865 در حساب زرین پال دارم کسی هست بخره؟ یه جوری بهش میدم که براش 10 هزار توومن سود داشته باشه من نمیتونم 4 روز صبر کنم تا زرین پال بریزه ممنون میشم خریداراش پ.خ بدند
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سلام
دوست عزیز اگر شما عجله دارید
اگر دقت کرده باشید می تونید تیکتی برای تسریع واریز وجه برای زرین پال ارسال کنید
وهمچنین برای پیگیری سریعتر بعد از ارسال تیکت می تونید با زرین پال تماس بگیرید و درخواست خود را پیگیری کنید
فکر کنم 24 ساعت واریز کنند برای من که این طور بوده !!!
موفق باشید
من زرین پال دیگه کار نمیکنم سیستم مسخره ای دارند امروز بانک بانک سامان اکی شد دیگه اونو میزارم برای کار یه اتفاقاتی بین من و این زرین پال افتاد بماند.....
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
چند بار این کار انجام دادم نشد !
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
چند بار این کار انجام دادم نشد !
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
هیچ جوابی به تیکت شما داده شد یا نه ؟
در ضمن از دیپارتمان پیگری ترانش مالی باید ارسال بشه !!
در ضمن من که در خواست داده بودم برای واریز قبلش درخواست واریز وجه هم کامل کرده بودم
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
اگر خواستید من می تونم
الان همش را تا 1 ساعت براتون ارسال کنید اگر خواستید بگید تا اقدام بشه
موفق باشید
زرین پال یه خورده دیر واریز می کنه
باید بهشون تیکت بزنید
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
برای ما که هروقت درخواست میدیم سه تا چهار روز طول میکشه حتی تماس هم میگیریم ولی باز هم فرقی نداره
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)