بعضی از مشتری‌ها حوصله ساختن هندل و این چیزا رو ندارن و در صورتی که بخوای براشون توضیح بدی و مجبورشون کنی که این‌کار رو بکنند با کلی دردسر مواجه میشی! در این شرایط ثبت دامنه به اسم خودمون مشکلی داره؟ با توجه به اینکه از خودمون شناخت داریم و می دونیم نمی خوایم سر کسی رو کلاه بزاریم! در واقع سوالم این هست که لزومی برای ثبت دامنه به نام کسی که سایت می‌خواد هست؟
در برخی دامنه‌های nic گیر میده و تعهد می خواد که چند بار برای خودم پیش اومده، در این حالت چی؟ تعهد دادن درسته یا اینکه باید به مشتری هندل ساختن و اینا رو یاد داد و به اسم خودش ثبت کرد توجه کنید که ثبت به اسم خودش دردسر های خودش رو داره! باید نمی‌دونم آگهی روزنامه و اینا رو ازشون بگیرم و با تعهد پر شده بفرستم برای nic .
علاوه بر نظرات خودتون، کسی از دوستان اگه از منظر قانونی می‌تونه توضیح بده که آیا لزوما باید دامنه به اسم خود مشتری ثبت بشه یا نه(در این مورد بندی در برخی قراردادهای من هست که اگه مشتری خواست با پرداخت هزینه انتقال، پپس از ساخت هندل توسط خودش، دامنه به هندل خودش منتقل میشه، اما در برخی دیگه این بند نبوده). با توجه به اینکه تو قرارداد قید میشه که دامنه به اسم من ثبت شده آیا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد؟