سلام خدمت همه دوستان.
امروز سه اتفاق جالب برای من افتاد. که از روی این سه مورد شاید بشه سناریو داستان ارز رو تکمیل کرد.
اولین اتفاق : امروز برای انجام کارهای بانکی رفته بودم بانک سامان شعبه سجاد مشهد. با مسئول ارزی بانک صحبت کردم بابت تغییرات اخیر و ایشون گفت دیگه ریال دریافت نمیکنن که ارز بدن ! پرسیدم دقیقا یعنی چی ! که ایشون گفت : بخشنامه اومده که حساب های ارزی میتونن با ارائه ارز اسکناس حسابشون رو پر کنن و برداشت هم فقط با همون ارز هست و دیگه ریال دریافت نمیشه !
دومین اتفاق : بعد از اونجا رفتم صرافی کنار بانک ملی سجاد. اون ها هم گفتن الان ارز ارائه نمیکنند. حواله هم نمیزنند و منتظر بخشنامه ای هستند. اطلاعات بیشتری هم نداد. تماس گرفتم با یکی از دوستانم که اون هم صرافی داره پرسیدم خبری شده یا نه که گفت مثل اینکه بانک ها قرار شده ارز ندن ! و یه سایت هم 6 7 ماه پیش دادن که ثبت کنیم کار ها رو.
سومین اتفاق : امروز سایت مثقال آپدیت نشد و یکی از دوستان هم نوشته بودن مثل اینکه دستگیر شدن. (راست یا دروغ رو نمیدونم و تایید هم نمیکنم)
حالا با این اطلاعات فقط یه چیز به ذهنم رسیده ! داستان زیر رو بخونید !
1. بانک ها فقط حساب ارزی میدن و دیگه ارز مستقیم نمیدن
2. اسکناس رو صراف میده فقط ! که صراف ها نگن دیگه کاری نیست توی بازار و بازار خوابیده
3. ارز رو هم بانک مرکزی میده به صرافی ها ! بر اساس قیمت خرید و فروش مرجع و اطلاعات ثبت شده در سایتشون
4. صرافی ها بر اساس اطلاعات ثبت شده دوباره شارژ میشن توسط بانک مرکزی
نتایج :
1. قیمت کاملا دست دولت و بانک مرکزی خواهد افتاد
2. حباب بازار کلا کارش تمام هست.
3. صراف ها با توجه به افزایش کار و خارج شدن بانک ها از مسیر سود خواهد کرد.
4. ارز مورد نیاز هم توسط بانک مرکزی ارائه خواهد شد.
5. حواله جات هم توسط صراف ها انجام خواهد شد.
نظری دارید ؟
(در ضمن این تبلیغ سمت چپ هم مال من نیست. روش خوبی واسه اعلام انتقاد هست :دی)