این مقاله هم در مورد هاستینگ و کسانی که نیاز به هاست داند خیلی مفیده...
فعلا برای امروز همین دو تا بسه، در آینده اگر خدا خواست بازم میزارم.
ناشر: eMarketingway.ir
===========================
هرگز بر اساس قيمت، ميزبان خود را انتخاب نکنيد. سه دليل زير نشان خواهد داد که چرا قيمت معيار مناسبی برای انتخاب ميزبان نيست. پيشنهاد قيمت برخی از شرکتهای ميزبانی سايت ممکن است شما را وسوسه کند. حتی آنها برای تبليغ خود ممکن است وانمود کنند که امکانات و سرويسهای عجيبی به شما ارائه خواهند کرد.
اما اگر دقت کنيد، امکانات زيادی را به خاطر ذخيره مبلغ اندکی از دست خواهيد داد. تصور کنيد که در راه اندازی يک سايت بزرگ صرفه جويی 5$ يا حتی 15$ مبلغ زيادی نخواهد بود. اما انتخاب نادرست ميزبان سايت می تواند باعث سقوط تجارت شما شود. به 3 علت زير در هنگام انتخاب ميزبان نبايد فقط به قيمت توجه کرد.
1. قابليت استفاده
زمان اعتراف فرا رسيده است: من اولين ميزبان سايت خود را بر اساس قيمت ارزان انتخاب کردم. صفحه کنترل سايت که در اختيار من بود به آسانی قابل استفاده نبود و معمولا برای ورود به آن دچار سردرگمی می شدم.
اما ميزبان دوم خود را بر اساس کارايی و قابليتهای آن انتخاب کردم و اکنون يکی از طرفداران آن هستم. زيرا به راحتی می توانم آدرس های پست الکترونيک سايت خود را مديريت کنم. ترافيک سايت خود را کنترل کنم و فايل های html سايت خود را روی سرور تغيير دهم. در حالی که در سرور ميزبان قبلی حتی نمی توانستم فايلهای سايت خود را پيدا کنم.
2. سرويس دهی
گمان می کردم که ميزبان دوم سرويسهای خوبی ارائه می کند. آنها به نامه های الکترونيکی من پاسخ می دادند. تا روزی که فردی شکايتی بر عليه من تنظيم کرد و آنها ديگر به نامه ها جواب ندادند و حتی حاضر نشدند با من صحبت کنند. در حالی که ميزبان بعدی من سريعاً به شکايت پاسخ داد، آنها نسخه ای از آنرا در اختيار من گذاشت تا بتوانم با آن مقابله کنم. پول بيشتری برای ميزبانی خرج می کنم اما سرويس شخصی آنها به اين قيمت می ارزد.
3. قابليت اعتماد
بعد از آن شکايت« سايت من برای 4 روز از کار افتاد. دلايل ديگری نيز برای ظاهر نشدن سايت وجود دارد.
ميزبان شما چقدر قابل اعتماد است؟ آيا گزارشات درستی از وضعيت سايت به شما می دهد؟
اتفاقات کوچک ممکن است ضررهای بزرگی به شما وارد کند: مثلا عمل نکردن يک فرم که باعث از دست دادن مشتری خواهد شد. از همه بدتر اگر google زمانی که سايت شما کار نمی کند برای پيمايش آن سر برسد، مسلماً موتورهای جستجو مردم را به سايتهای غير قابل اعتماد نخواهد فرستاد. پولی که شما می پردازيد قابل مقايسه با از دست دادن فروش و مشتريان نيست.
برای يک صرفه جويی کوچک در انتخاب ميزبان بايد هزينه زيادی برای از دست دادن فروش و افزايش نگرانی و اضطراب بپردازيد. ميزبان سايت شما در واقع صاحب خانه شما در اينترنت محسوب می شود. پس بايد به اندازه پيدا کردن محلی برای زندگی، برای انتخاب ميزبان سايت خود وقت بگذاريد. قيمت به تنهايی ملاک خوبی برای انتخاب نخواهد بود.