با سلام دوستان کسی مدیر سایت میزبان 98 آقای سهیل بهرامی رو میشناسه شماره تلفن یا ایمیلی ازشون کسی داره به ما بده کار فوری دارم (اورژانسی )
با سلام دوستان کسی مدیر سایت میزبان 98 آقای سهیل بهرامی رو میشناسه شماره تلفن یا ایمیلی ازشون کسی داره به ما بده کار فوری دارم (اورژانسی )
دوست عزیز اگر هاست ازش گرفتی که از دیروز قطع هستش ، منم چنین مشکلی دارم و از دیروز صبح سایتم بالا نمیاد.
یکی از همکاراش تو یاهو گفت که رم سوخته!!!! میگم کی درست میشه میگه معلوم نیس.
اینم همکارش:sepehr_top2008
من به محض اینکه سایت بالا اومد از این سرور میرم و دیگه خسته شدم از بس سایتم بسته شد و آمارم اومد پایین.
دیروز ساسپند ،
امروز سایتم بالا نمیاد
جواب تیکت هم نمیدن
من موندم چرا این رفیقم رفت این سرور ، حالا سایت بالا نمیاد که انتقال بدم و دیگه اینقدر سایتم داون شده که خودم هم عادت کردم...
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
این ارور واسه چیه؟
The page isn't redirecting properly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
cookies.
مجددا ساسپند شد....
هم سايت ما و هم سايت ميزبان
دوستان گرامی mizban98.com
سرورشو عوض کرده وdns های شما هنوز ست نشده
رم سوخته ddos اینا چیه
دوستان خواهشا شایعه پرا کنی نکنید
همه چیز درست هستش
میتونید تیکت بزنید به پشتیبانی
موفق باشید
دوست عزیز شما به تاریخ پستها نیز توجه فرمایید ، اون ها مال سری قبل هست و اینها واسه این سری.
سایت بالا اومده ولی با بک آپ تقریبا هفته پیش.
کل SQL ها جابجا شده
تیکت بزنید برسی کنیم
هر کس فکر میکنه امنیت یا سرور داس یا دیداس میشود میتواند چک کند
Mizban98.com | میزبان 98 .::. هاست لینوکس - هاست ویندوز - هاست دانلود - نمایندگی لینوکس - نمایندگی ویندوز - سرور مجازی - سرور اختصاصی - طراحی سایت - ثبت
img98.net Upload Center is an easy hosting solution for everyone
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)