لطفا اگه میشه هاستینگ هایی که معرفی میکنم در صورتی که مورد دارن و درست حسابی نیستند بگید
pardishosting و iranwebbase و persianservices و ParsData
نظرتون در این مورد ها چیه؟
لطفا اگه میشه هاستینگ هایی که معرفی میکنم در صورتی که مورد دارن و درست حسابی نیستند بگید
pardishosting و iranwebbase و persianservices و ParsData
نظرتون در این مورد ها چیه؟
لینک سایت هاشون را هم میزاشتید بد نبود !
شما نظرت رو بهتر از مشتريان ما بپرسي تا اينكه از يوزر هاي سايت سوال كني.
چون همه يوزر ها كه تجربه كاري با مثلا من رو ندارن كه .
پس شما برو سراغ مشتريان ما.
![]()
پ.خ تو چك كن.
![]()
اينجا دوستان سرويس ارائه ميدن وكمتر تجربه استفاده از سرويسهايي كه شما معرفي كرديد رو دارند بهتر از كاربراشون بپرسيد
QomesHost.com|VPS|Reseller Hosting|Hosting|Domain Reseller|Domain
Support: Live Support|Ticket
info @ qomeshost.com
::WEB21.ir|Web Design
سلام.من یه مدت پیش خیلی در مورد هاستینگ های ایرانی تحقیق کردم.چون میخواستم سایتم رو راه اندازی کنم.همه ی این هاشتینگ هارو بررسی کردم.بعضیاشون واقعا چرت بودن.بین 2 3 تاش که از همه بهتر بودن یکی رو انتخاب کردم و سایتمو روی یکی از همین هاستینگ هایی که شما نام بردی،بالا آوردم.اسمشو نمیبرم ولی روز دوم (خوب یادم مونده که روز دوم بود) که رفتم سایت رو update کنم دیدم سایت هک شده(حالا شانس من بوده یا امنیت اونا صفر بوده من نمیدونم).وقتی هم به ساپورتشون گفتم با عصبانیت جوابمو داد.منم دیگه بیخیال هاست و پولم شدم(البته واسه یه ماه رو پول داده بودم)
بعد از اون اومدم سراغ iranwebbase .یه مدت از اونجا هاست داشتم .خداییش همه جوره راضی بودم.2 3 تا از دوستام که تو کار هک بودن هم چک کردن و گفتن از لحاظ امنیتی خوبه.با اینکه سایت های رقیب زیادی داشتم ولی اصلا نتونستن مشکلی واسه سایت من ایجاد کنن.downtime یک ثانیه هم نداشتیم.قیمتشم به نسبت اون هاست اولی بهتر بود.البته الان به دلایل شخصی (مسافرت) سایتم رو down کردم که اگه خدا بخواد دوباره همینجا بالا میارم.
موفق باشید.
پارس دیتا و پردیس هاستینگ چرت بودند .... شما سایتت رو روی persianservices اوردی بالا روز اول هک شد ... در نتیجه رفتی iranwebbase سرویس گرفتی.
خیلی جالب بود.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
من هم تعجب کردم یوزری که اولین پستش هست میاد و دو هاست بزرگ ایرانی و یک هاست نسبتا خوب رو میگه به درد نمیخوره و چرت بودند!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)