نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: 5 میلیون تومان جریمه شد حمید مدنی مدیر کتابناک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید p30well آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    32 پست

59 5 میلیون تومان جریمه شد حمید مدنی مدیر کتابناک

خبر را از اینجا بخوانید :...کلیک کنید

به گزارش ایران وب نیوز وبسایت کتابناک تعطیل شد. باتوجه به درخواست برخی از خوانندگان ایران وب نیوز مبنی بر پیگیری چرایی تعطیلی وبسایت کتابناک ، برآن شدیم تا با برقراری ارتباط با مدیریت وبسایت کتابناک مسائل را را پیگیری کنیم. به همین دلیل با حمید مدنی مدیریت وبسایت تعطیل شده کتابناک ارتباط برقرار کردیم و دلایل تعطیلی این وبسایت را بررسی کردیم. حاصل این برقراری ارتباط سطور زیر می باشد:

در حدود ۵ سال قبل، یعنی در ۱۷ سالگی بنده ، وب سایت غیرانتفاعی کتابناک را به نشانی www.Ketabnak.com، با ایده و انگیزه ترویج فرهنگ کتابخوانی که توسط بزرگان ملی و آیینی ما توصیه شده است ایجاد، و همواره برای بهبود و افزایش امکانات آن تلاش نمودم. این سایت محیطی کاملا کاربرمحور بود که امکان به اشتراک گذاری مقالات، نوشتارها و کتاب‌های الکترونیکی را با توجه به قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران فراهم می‌نمود؛ به این صورت که هر کاربر پس از امضای مجازی قوانین سایت و عضویت، دارای یک حساب کاربری میگردید که از طریق آن می‌توانست محتوی موردنظر خود را منتشر نماید.
    پس از ۵ سال از افتتاح این سایت، کتابناک نه تنها وب سایتی برای آپلود و دانلود کتاب الکترونیکی، که به مرجعی بزرگ برای معرفی و رده‌بندی و گفتگو پیرامون کتاب‌ها و نویسندگان جهان مبدل شد. مکانی که کاربران فرهیخته اینترنت که شامل شمار زیادی از نویسندگان و مترجمان بزرگ فارسی بود درباره موضوعات ادبی به گفتگو پرداخته، کتابخانه مجازی شخصی خود را ایجاد نموده و پتانسیل ادبیات فارسی را برای جذب جوانان به نمایش می‌گذاشتند.
    کتابناک به یکی از پر بازدید‌ترین سایت‌ها در ایران و افغانستان مبدل شد و ثابت کرد تنها خواسته مردم عصر حاضر سرگرمی بی‌هدف، اخبار و .. نیست؛ دویست و پنجاه هزار نفر، تنها شمار کاربرانی بود که با ثبت نام توسط نشانی ایمیل خود از این سایت استفاده می نمودند.
    هرچند مدیران سایت دایما بر محتوی انتشار یافته توسط کاربر نظارت می‌کردند اما با توجه به حجم زیاد محتوی ایجاد شده توسط کاربران، طبیعی بود که گاه محتوی یا نوشتاری بر خلاف قوانین سایت، قابل دسترسی باقی بماند. در چنین مواردی با گزارش اعضای وب سایت و نیز در بیش از بیست مورد به واسطه تذکر ستاد تعیین مصادیق محتوی مجرمانه، محتوی انتشار یافته حذف و با کاربر خاطی بسته به نوع و بسامد خطا برخورد می‌شد.
    اما در تابستان امسال بخاطر شکایت کیفری آقای مسعود مهرابی به دلیل انتشار بدون اجازه نسخه اسکن شده کتاب «تاریخ سینمای ایران از آغاز تا سال ۱۳۵۷» نوشته شده توسط شاکی به دادسرای کارکنان دولت فراخوانده شده و در دادگاه بدوی به پرداخت ۵ میلیون تومان جریمه و ۲۰۰ هزار تومان بدل از حبس محکوم شدم؛ درحالی که تمام تلاش من برای جلب رضایت شاکی و توجه دادن دادگاه به تخلف شخصی ثالث، بی نتیجه بود. اینجانب نسبت به این حکم اعتراض کرده و این پرونده و نیز پرونده شکایت حقوقی آقای مهرابی همچنان در جریان است.
    پس از مشکل قانونی که ذکر شد، کنترل و نظارت بیشتری نسبت به کتاب‌های انتشار یافته اعمال کردم؛ به گونه‌ای که تمامی کتابها از دسترس خارج شده و یک به یک مورد بررسی قرار گرفتند. اما چند روز قبل بوسیله احضاریه دیگری این بار بخاطر شکایت خانم ساناز سماواتی تحت عنوان نشر اکاذیب، بخاطر یکی دیگر از کتاب‌های آپلود شده توسط کاربران به دادسرای جرایم رایانه‌ای فراخوانده شده و پس از تفهیم اتهام برای بنده قرار ۲۰ میلیون تومانی صادر شد.
    اکنون در حالی ناچار به پایان دادن به کار سایت کتابناک شدم که با قید ضمانت آزاد هستم و تلاشم حتی برای ارتباط با خانم سماواتی بدون نتیجه بوده است.
    از من می‌پرسند مگر میشود کسی پنج سال بدون ریالی درآمد کار کند؟ چه پاسخ دهم؟

2. تعداد تشکر ها ازp30well به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)