سلام
الان مثل سابق میشه یونیت بخرم از دیگران و خودم دومین آی آر را ثبت و هزینش را پرداخت کنم یا اینکه باید از طریق نمایندگان اقدام کنم؟
سلام
الان مثل سابق میشه یونیت بخرم از دیگران و خودم دومین آی آر را ثبت و هزینش را پرداخت کنم یا اینکه باید از طریق نمایندگان اقدام کنم؟
اون داستان بهمن سال گذشته مختومه شد!
باید از طریق نمایندگان بگیری
مثلا فراسو یونیت بهتون میده ولی باید ماژول ثبت دامنه آنلاین هم بخری تا بتونی استفاده کنی
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
سايت sa1601 برای ثبت تکی
اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی
سايت redreseller برای ثبت آنلاين و خودکار از سايت خودتون
Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ
سلام
میتونم هم یونیت و هم پانل رایگان ثبت دامنه بصورت انلاین بشما ارائه بدهم که برای خودتان هم زیر نماینده تعریف کنید و یونیت انتقال دهید
سلام
قیمت ها با توجه به مقدار خرید یونیت شما محاسبه میشه . برای دریافت لیست قیمت ها ایمیل کنید
در مورد پانل هم باید بگم شما میتوانید حساب خودتان را شارژ کنید و برای خود زیر نماینده تعریف کنید و هم برای شما و هم برای زیر نماینده پانل در نظر گفته شده است که هر دو در ادرس زیر میباشد
قابل ذکر است لاگین کردن شما یکی میباشد ولی امکانات متغیر هست برای نماینده و زیر نماینده
.IR Top Level Domain Registration :: .ir whois :: .ir ثبت دومین دامنه ::
domain@mibfa.com
موفق باشید
- انجمن
- بخش آموزشی
- دامین
- ثبت دومین آی آر
آتیل نیک | ثبت دامنه ، انتقال دامنه ، تمدید دامنه ، دامنه بین المللی ، دامنه ملی
اینطوری بشه ما هم آدرس بدیم
ثبت در پنل خودتون با قیمت 3690 تومان
با کد تخفیف : irnic
از خود nic.ir سفارش بدین همه چی دست خودتونه 14 هزار تومان است
موفق باشید
میشه در این باره بیشتر توضیح بدید. چون اگه وبمستر مستقیما دومین رو بتونه خریداری کنه خیلی بهتر از خریداری از طریق واسطه است. هرچند هزینه اش بیشتر باشه.از خود nic.ir سفارش بدین همه چی دست خودتونه 14 هزار تومان است موفق باشید
کافیه فقط در nic.ir عضو شوید و بعد یک whois بزنید و دامین مورد نظر را اگر آزاد بود سفارش داده و بوسیله درگاه بانک سامان پرداخت کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)