سلام و درود .
اینگونه نفرمایید دلتای عزیز
شما خودتون نویسنده ی سایت خوب خودتون هستین و در جریان هستین نویسنده ای که با نرم افزار آشنایی داشته و 2-3 خط ( نیم خط ) توضیحات اون نرم افزار رو به زبان انگلیسی ببینه خیلی خیلی راحت می تونه توی 2 الی 3 دقیقه یک توضیح تقریبا کامل 4،5 خطی ( نیم خطی ) در موردش بنویسه .
برای مثال عرض می کنم خدمتتون در مورد متن زیر که توی سافت آرشیو تقریبا از طولانی ترین توضیحات اولیه به حساب میاد . همه نهایتا 2 خطی هستن :
Do U have more then 4GB RAM? But have x32bit Windows? In My computer You are getting sick of seeing the msg, "3.25GB of 4GB RAM is Usuable" Only for this unlocking Problem Planning to Buy a new x64bit Windows? But U really Don't want to spend these extra few bucks bcz Of Microsoft Puts Limitations?? Well, Guess what.. U don't need to buy Windows.. I m posing a Small Apps that will Unlock these 4GB Limitations and NOT ONLY THAT..Now U can Put upto 64GB of RAM in a x32bit of Windows.
ترجمه :
آیا شما 4 گیگ رم یا بیشتر در اختیار دارید اما از سیستم عامل های 32 بیتی استفاده می کنید ؟
در این صورت شما در
My computer خود خواهید دید که رم قابل استفاده 3.25 گیگ نوشته
شده و شما برای حل این مشکل باید به سیستم های 64 بیتی کوچ کنید .
اما صبر کنید !
واقعا نیاز نیست شما برای استفاده ی کامل از رم سیستمتان حتما سیستم عامل 64 بیتی خریداری و نصب کنید !
دی دانلود به شما استفاده از نرم افزار
32Bit RamPatch را پیشنهاد می کند که نه تنها 4 گیگ رم را
به صورت کامل در اختیارتان قرار می دهد بلکه به شما اجازه می دهد
که تا 64 گیگابایت رم را بر روی سیستم 32 بیتی خود استفاده کنید !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
می بینید ؟
این به نسبت طولانی ترین توضیح بود ! و بیشتر از 3 دقیقه ترجمه و نوشتن آن طول نکشید ( این متن را فارغ از نرم افزار گفته شده صرفا برای تست مدت زمان نوشتن ، درج کردم . البته خودم همین الان ترجمش کردم و 2 دقیقه طول کشید و هنوز حتی این توضیحات را در وب سایت هم قرار ندادم ! )
و در عین حال می توان آن را توضیح اختصاصی نامید .
دانلود و rar/unrar هم روی وی پی اس و ارسال به سرور اصلی توسط ftp نهایتا 5 دقیقه طول می کشد( چون در پست چهارم همین تاپیک ، هر پست حدودا 100 مگابایت پیش بینی شده برای ماه نخست . دانلود کمتر از یک دقیقه طول می کشد ) و آپلود تصویر هم به خاطر واترمارک اتوماتیک حدود 10 ثانیه .
2 دقیقه ی پایانی هم قرار دادن لینک و تگ گذاری در حد 5 الی 7 کلمه از درون محتوای پست .
میبینید که به صورت حرفه ای در حالت حداکثر ، 10 دقیقه به درازا انجامید .
و تازه این فقط برای ماه اول هست و در ماه های بعدی شاهد رشد چشمگیر همکاری و درآمد خواهیم بود به گونه ای که نویسندگان با سابقه ی سایت به درجه ی مدیریت بخش های مختلف ارتقا پیدا خواهند کرد که سهمی از درآمد زایی توسط تبلیغات وب سایت را هم خواهند داشت .
ما برنامه ای حرفه ای ، کامل و واقعا سود آور برای نویسندگان در دراز مدت داریم .
عزیزانی که تمایل به همکاری دارند لطفا اطلاعات و دستمزد پیشنهادی خود را از طریق ” فرم تماس با ما ” ارسال بفرمایند .
شاد باشید و همیشه سرفراز ؛ مدیریت دی دانلود